Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

En god kultur er nøkkelen til å lykkes

Niels Røine

Niels Røine

Niels Røine er en erfaren toppleder som har etablert, transformert og utviklet organisasjoner med stor suksess i mange land.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Niels Røine

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Niels

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

Forespør enkelt om pris og dato

Niels Røine har 25 års ledererfaring innen digitale medier og etablering av nye forretningsmodeller basert på å gjøre det enklere, mer effektivt og verdiskapende for sluttbrukerne og tilbyderen. Han har utviklet og skapt suksess hos nasjonale og internasjonale bedrifter.

Et foredrag med Niels Røine gir deg:

 • Erfaringene fra Tyskland, Sveits, Russland, Estland, Spania og Frankrike og Sverige for eksempel. Hva kan du lære fra andre land og kulturer, og hvordan bruker du det i din bedrift? 
 • Verktøy og erfaringer du trenger for å utvikle deg og din organisasjon, med fokus på at alt handler om kommunikasjon.
 • En folkelig og engasjerende formidler som treffer ethvert publikum.

Gjennom sin karriere har Niels Røine jobbet som leder i Cisco systems IOE, VG, Schibsted og Norsk Aller og Norges olympiske komite

Niels Røine har lang erfaring innen strategisk ledelse, endringsledelse, og hvordan jobbe med private equity selskaper. Han har også internasjonal etablerings erfaring og forhandlingserfaring fra hele Europa.

Røine mener at godt lederskap og gode resultater på kort og lang sikt forutsetter et landskap hvor det er stort fokus på kundenes, de ansattes og eierne forventninger. Det handler om å kombinere disse for en leder med en tydelig visjon der alle kjenner sin rolle.

Selv sier han: «I en tid alle er enige om utfordringer som konstant endring, økt konkurranse, globalisering og uforutsigbarhet – er det avgjørende å ha en kultur i bedriften som takler dette dette i samlet tropp og leverer resultater både på kort og lang sikt».

Niels ser sammenhenger og har en historikk med å samle riktige folk og skape resultater basert på samarbeid. Han er visjonær, uredd og ser utradisjonelle og digitale løsninger på tvers av satte skillelinjer. Niels er folkelig, modig og snakker godt med folk på alle nivåer. Han klarer raskt å forstå hva som hindrer bedriftskulturer i å fungere godt.

Vis foredrag med Niels Røine
Niels Røine foredrag

Niels Røine holder foredrag om disse emnene:

 • Alt handler om kommunikasjon, kommunikasjon, kommunikasjon. Ro er ikke fravær av storm. Ekte ro er å finne veien midt i stormen av endring og innovasjon.
 • CDM kanskje viktigere enn CEO!  Customer Delight Manager – har du ikke hørt om det? 
 • Espen Nakstad versus Donald Trump.
 • Ingen kan gå tilbake å lage en ny begynnelse, men alle kan begynne i dag og lage en ny slutt.
 • Vær deg selv internt og eksternt. De andre er allerede tatt. 
 • Talent? Fra 4 til du er 20 år handler det om 12000 timer beinhard trening uansett du spiller piano, fiolin, fotball, sjakk eller danser. Talent er fint, men ikke nok.
 • Alt som kan gjøres en annen dag, kan gjøres i dag.
We Did kurs

Lederutviklingsprogram

 • Verden endrer seg lynraskt. Gjør din virksomhet også det? Klarer du å holde deg og din ledergruppe oppdatert på trender som påvirker din virksomhet? Har dere rigget dere på en måte som gjør at de ansatte vet hvor dere skal og kan ta beslutninger slik at dere opprettholder tempoet?
 • Vi tilbyr et leder- og kulturbyggingsprogram som gir innblikk i globale internett-trender som påvirker alle virksomheter, refleksjon rundt hvordan lederrollen har forandret seg og hva som skal til for å lykkes i en verden der det kreves tett samarbeid på tvers av fagområder, tydelig retning og raske beslutninger.
 • Leder- og kulturbyggingsprogrammet kan leveres over 1,5 eller 4 dager. Som kunde får du mulighet til å velge temaer som er mest aktuelle for deg, så du får et opplegg som er mest mulig relevant for din virksomhet.
 • «We Did – kultur som konkurransekraft» består av Hulda Haugen, Torry Pedersen, Bente Sollid Storehaug og Niels Røine – mennesker som har etablert, transformert og utviklet organisasjoner med stor suksess. De tar deg med bortenfor læreboken og gir deg verktøyene og erfaringene du trenger for å utvikle deg og organisasjonen din.
 • Ta kontakt for mer informasjon og booking.
We Did kurs

Kick-off: På vei ut av pandemi-modus

Covid-19 har, enten vi vil det eller ei, endret oss, endret måten vi lever på, endret måten vi kommuniserer og jobber på. Pandemien har resultert i en ny organisasjonskultur der møterommet er byttet ut med hjemmekontor og elektroniske møteinnkallelser.

Hva gjør dette med fellesskapsfølelsen, motivasjonen og identitetsfølelsen til de ansatte?

We Did gir deg muligheten til å skreddersy den perfekte kick-off ved å velge fra en rekke spennende tema, så du får et opplegg som er mest mulig relevant for deg og din virksomhet.

 • Sentrale, digitale trender som er blitt fremskyndet av Korona
 • Hvordan lede i endring
 • Kommunikasjon i pandemi-tiden
 • Hvordan bruke OKR-metodikk til å sette retning for måloppnåelse.

«We Did – kultur som konkurransekraft» består av Hulda Haugen, Torry Pedersen, Bente Sollid Storehaug og Niels Røine – mennesker som har etablert, transformert og utviklet organisasjoner med stor suksess. De tar deg med bortenfor læreboken og gir deg verktøyene og erfaringene du trenger for å utvikle deg og organisasjonen din.

Ta kontakt for mer informasjon og booking.

Uforpliktende forespørsel på Niels Røine

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Niels Røine