Lasting innhold ...

Freddy Kjensmo

Humorveteran og antimotivator

Freddy Kjensmo er humorveteran og var med på å etablere standup miljøet i Norge på begynnelsen av nittitallet. Siden den gang har han holdt over 3000 show, og 600 foredrag med suksessen «Tid for tomgang».

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Freddy Kjensmo har jobbet på heltid med underholdning siden 1986, og var med på å starte stand-up bølgen i Norge på begynnelsen av nittitallet.

Kjensmo kaller seg ambassadør for tulle og finne-på-bransjen, og driver i dag Tullekontoret AS.
De siste ti årene har han spesialisert seg på humor for arbeidslivet, og er blant annet kjent for «Tid for tomgang: Et ANTI-motivasjonsforedrag». Foredraget har vært fremført for mer enn 600 offentlige og private foretak i inn- og utland, og sett av over 70 000 mennesker i Norge.

I tillegg til å ha turnert over hele Norge i en årrekke har Freddy skrevet flere humorbøker: «Jeg veit da f….spørsmål jeg aldri har fått svar på» (1994), «Spurviser» (1998), «Levende – vips død!» (2000), «Enda flere Spurviser» (2002) og «Spurviser Komplette værker etc.» (2006). Bøkene har solgt i flere opplag. I 2014 gav han også ut en egen reiseguide «Freddys New York» som fikk strålende kritikker.

Som tekstforfatter har Freddy Kjensmo bidratt til Hallo i uken, Reiseradioen, Nitimen, Humor X-tra og P4 på radio. For fjernsyn har han skrevet manus for blant annet Nytt på nytt, Senkveld, Best uten Ball, Hotell Cæsar, Bot og bedringHjelp jeg er hypnotisert og mange andre. Han leverer også tekster til kjente komikere og foredragsholdere.

Freddy veksler mellom å bo i Oslo og New York. Enkelte av innslagene, i hovedsak skjult-teater, kan derfor bestilles på engelsk.

   Tid for tomgang

  • Hva har Bjørn Dæhlie, suksessforfatter Lars Saabye Christensen og Ole Einar Bjørndalen til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.
  • Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden: Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og gutta i Finance Credit – det er toppmotiverte folk hele gjengen.
  • Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuilding-aktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.
  • Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!
  • Få hjelp til å dele opp det faglige på en morsom måte.
  • En gøyal og annerledes måte å begynne igjen på etter lunsj.
  • Mye latter kan gi en myk start på dag to.

  Servitøren Douglas

  • Tullekontorets nye skjult teater-konsept er en perfekt happening for alle typer firma eller konferansemiddager.
  • Freddy Kjensmo har blitt den svenske servitøren Douglas Hellandér. Douglas blander seg med stedets ordentlige servitører og moroa kan begynne. Det starter stille og rolig med noen kommentarer, litt flørting og kjefting på de andre servitørene. Så tar det gradvis av.
  • Her kan alt skje! Freddys blanding av planlagt galskap og improvisert interaksjon med gjestene gjør en ting er sikkert: middagen blir på ingen måte kjedelig!
   Etter hvert legger stadig flere av de tilstedeværende merke til denne underlige servitøren og begynner å snakke og hviske seg i mellom. Øyeblikkene er både pinlige og morsomme, og det hele toppes når Douglas på slutten av kvelden går på scenen for å avsløre seg som Freddy.
  • Servitøren Douglas er et innslag som skaper fornøyelige og humørfylte situasjoner under hele middagen. Her får gjestene virkelig noe å snakke om. Denne middagen kommer til å bli husket i lang tid!


  «Alvorspraten»

  Et helt nytt og annerledes skjult teater-konsept fra Tullekontoret.

  • Komiker Freddy Kjensmo går undercover i en ekte politiuniform og lurer dine medarbeidere, kollegaer eller ansatte trill rundt.
  • Politimann Sverre Hermansen forteller at han leder et forebyggende prosjekt i politiet og kommer for å gi litt info og tips rettet mot deltagere innen konferansesegmentet. Uansett hvor man befinner seg i landet, spisses det hele slik at alvorspraten blir troverdig og passer lokalt. Hermansens form for public service begynner troverdig, men det skjærer raskt ut og blir både merkelig og morsomt.
  • Ikke minst da han mener han får øye på en kjenning i forsamlingen, som han arresterte for butikktyveri uken før. Når spenningen og intensiteten er på sitt høyeste, avsløres det hele til stor lettelse, applaus og latter. (Kan også fremføres på engelsk)
  • Passer perfekt for get together-treff, under aperitiffen eller som et gøyalt avbrekk i konferanseprogrammet.

  Stand-up og toastmaster/konferansier

  • Freddy Kjensmo leverer ofte pakker bestående av foredrag på dagen og underholdning på kvelden. Han har de siste ti årene vært en av landets mest brukte komikere på arrangementer for norsk næringsliv, både i og utenfor Norge.
  • Han er en samfunnsengasjert komiker og er kjent for intelligente, aktuelle og kvikke tekster og poenger som alle kan kjenne seg igjen i. Det er ikke uten grunn han blir kalt kongen av one-liners.
  • Når du engasjerer Freddy Kjensmo til ditt arrangement for å gjøre stand-up, vil han på bakgrunn av info han får i forkant ofte lage noen tekster spesialtilpasset hver enkelt arrangør. Tekstene hans beveger seg imidlertid ikke under beltestedet. Det som er vanlig er at han gjør showet under middagen og kommer inn mellom hovedrett og dessert.
  • Det er også mulig å bruke Freddy Kjensmo som toastmaster/konferansier under hele kvelden. Foruten å introdusere talere og innslag, presenterer han menyen på en morsom måte, gjør stand-up innslag og ofte dukker også hans alter ego Helmer opp.
  • Enten det dreier seg om gallamiddager, firmafester, kick-offs eller julebord så vil denne mannen garantert sørge for god mosjon av lattermusklene.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Freddy Kjensmo

Les mer...

Foredragsholdere relatert til