Lasting innhold ...

Kari_Jaquesson3 Cropped

Kari Jaquesson

Trimdronning, coach, journalist og tv-personlighet

Kari Jaquesson er en ettertraktet foredragsholder innen mosjon, kosthold, helse, livsglede og motivasjon og holder presentasjoner på seminarer, kongresser og avspark. Flere bedrifter benytter Kari som primus motor for å øke deltagelsen i fysisk aktivitet blant sine medarbeidere – og det sies at hun kan motivere en stein til å trimme!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

Kari Jaquesson er kanskje aller best kjent fra den daglige morgentrimmen på TV2. «Hele Norges» personlige trener har undervist aerobic i over to tiår og har etablert seg som en av Norges mest ettertraktede instruktører. Hun grunnla det første utdanningssystemet for aerobicinstruktører i Norge og blir beskrevet som en «fitness pionér».

Kari har reist i inn- og utland for å utdanne og oppdatere instruktører og «vanlige» trimentusiaster gjennom kurs og masterklasser.  Hun holder videreutdanningskurs for instruktører over hele landet og underviser step og aerobic hver uke bl.a. på Elixia i Oslo. I tillegg er hun sertifisert Zumbainstuktør.

Kari har vært coach/trener i TV Norges serier Tjukkholmen, Slankekrigen, Et Lettere Liv og kostveileder for Dansefeber. I tillegg er hun en anerkjent journalist innenfor trening, kosthold, livsstil og motivasjon. Hun har vært personlig trener i bladet I Form og artiklene hennes publiseres i alle de nordiske landene. Hun har dessuten gitt ut en rekke treningsvideoer og bøker. Hennes nyeste matbok «Ketsjup er Ålreit» fikk prisen for ”Best Food Litterature” for Norge av Gourmand prisen og er anbefalt av lederen av Landsgruppen av Helsesøstre NSF.

Karis motto er ”Litt gjør mye!».

«Den gylne middelvei er det beste middelet for å komme seg inn på en sunnere livsstil. Man blir ikke sunn av å spise mat man ikke liker», sier hun.

Du kan booke et av foredragene nedenfor eller Kari kan skreddersy et foredrag til ditt behov.

  ”Det Gode Liv” – alt fungerer bedre når du har godt humør!

  • Trenger man egentlig noen grunn til å være i godt humør? Hva er humør da? Hvordan få enda flere lyse dager der livsgleden og arbeidsgleden er på topp? Kari gir deg sine nyttige hverdagstips og vil også kanskje utfordre deg litt. Kanskje har du det egentlig enda bedre enn du tror?
  • Arbeidsglede er ikke bare noe som kommer godt med på jobben, vi skal fungere i team også på hjemmebane med familien og blant venner. Trivsel på jobb, i fritid og hjemme handler om samarbeid, samhandling og felleskap. Da gjelder å ha litt ekstra på humør-kontoen. Alt går bedre med godt humør – men hva er egentlig humør? Kari Jaquesson har triksene!
  • Noen ganger er faktisk en blyant alt som skal til!

   

  Sprekhet for de få – eller noe helt alminnelig som du kan oppnå?

  • Når skjedde det: plutselig har det blitt ”normalt” å løpe maraton. Hva skjedde med den helt alminnelige trimmen, den som passer de fleste av oss?
  • Aldri før har så mange nordmenn vært medlem på et treningssenter. Vi ser en ny løpsbølge, avisene flommer over av artikler om ritt, løp, prestasjoner og supersprekinger. Likevel er det flere og flere som havner i kategorien ”sykelig fete”. For første gang stiger antall hjerte-og karsykdommer. Vi som har kunnet skryte på oss en av verdens høyeste levealdre må for første gang innse at vi taper terreng.
  • Hva skjer med livskvaliteten og motivasjonen i all denne viraken rundt trening og ernæring? Kan det være at det istedenfor å motivere virker ekskluderende og demotiverende på veldig mange av oss? Det er én person som har vært ”advokat” for det alminnelige, det moderate og det gjennomførbare – og det er Kari Jaquesson. Hennes motto er: ”Litt gjør mye”. Det har hun praktisert i over 30 år i livsstilsbransjen og hennes erfaring stemmer overens med forskningen: Det er hverdagen og det jevne som fungerer i lengden. Hun gir matnyttige tips som fungerer fra dag én og som er kompatibelt med det å ha tid og krefter til jobb, fritid og tid for hvile – noe som i følge Kari er veldig undervurdert.
  •  Trening eller trim – hva er forskjellen?
  •  Hva er best trening for deg, hvor hardt skal du ta i?
  •  Hvorfor skal du ikke høre for mye på idrettsstjerner?
  •  Hva får fart på forbrenningen?
  •  Når på døgnet er det best å trene?
  •  Personlig trening – er det verdt pengene?
  •  ”What’s in it for me?” – Hvorfor skal jeg gidde?
  •  Hvor lite skal til, egentlig?
  •  Og mye, mye mer!

   

  Du er hva du spiser! – Gammel floskel eller bokstavelig utsagn?

  •  I en tid hvor kalorier nærmest er et skjellsord og avisene flommer over av skrekkhistorier er det ikke lett å orientere seg. Mange føler seg forvirret av all motstridende informasjon og blir oppgitt. Det er ikke nødvendig – det er ikke så vanskelig som de prøver å få deg til å tro!
  •  Det viktigste er å spise bra slik at du har overskudd til å leve livet. Livsglede og arbeidsglede går hånd i hånd!
  •  Skal du samarbeide og være grei mot andre? Da må du spise – Kari forklarer supermodellen!
  •  Ingen blir glad av å spise mat de ikke liker. Du skal aldri gå sulten.
  •  Du kan kose deg med dessert hver eneste dag! Mat er godt og kos og livsviktig for å holde seg sunn og frisk!
  •  Hør gamle myter bli avlivet slik at du kan kose deg med god samvittighet uten å bli overvektig!
  •  Kari vil gi deg mange tips som kan gjøre deg mer energisk, mer kreativ, mer bevisst på hva som virkelig er det beste for kropp, smaksløker og nytelse. Ikke minst vil du få tips til gode løsninger på reise, mellom plikter og aktiviteter og i forhold til andre utfordringer i en hektisk hverdag.

   

  Tilstedeværelse – godt norsk for ”mindfullness”

  • I det store bildet er raushet til seg selv et gode.
  • Å slippe ned skuldrene, unne seg et frikvarter, ikke gjøre noen ting – det er kanskje noe av det mest produktive du kan gjøre! ”Perfekt” er ikke perfekt! Nyt deg selv og din hverdag og senk stresset!
  • Mindfullness er et fjongt ord på det å være tilstede i nuet. Det kan være lett å avfeie det som noe ”new age-tull”, men saken er at ved å øve på tilstedeværelse vil du ikke bare finne roen og nytelsen i tilværelsen, du vil også merke at du jobber mer effektivt og presist, men uten å bli så sliten.
  • Det skal ikke mange ”triksene” til før du kan praktisere dette for å spise bedre, sove bedre, nyte mer, og jobbe smartere, ikke hardere.
  • Det er mulig livet ikke er en dans på roser, men litt mer tid til å lukte på roser, litt mer gnist til å ta seg en dans, vel, det kan virkelig gjøre livet lettere, åpnere og gladere!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Kari Jaquesson

Les mer...

Foredragsholdere relatert til