Lasting innhold ...

Morten_Brand Cropped

Morten Brandt

Salgsguru, konferansier og energisk foredragholder

Morten Brandt har en evne til å fange oppmerksomheten, fremkalle latteren og inspirere til ettertenksomheten. Det er ikke nok å ha gode planer og ideer. Action er Mortens motto!

Send oss en uforpliktende forespørsel

Fyll ut feltene under for å få vite mer om denne foredragsholderen.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

Morten Brandt er desidert en av Norges beste foredragsholdere innenfor arbeidsglede og motivasjon. Salg og service er hans spesialfelt. Han trives i fronten og presenterer sitt budskap som får tilhørerne til å riste av latter samtidig som de lærer. Morten har en unik evne til å se nye vinklinger, til å kombinere kreativ og analytisk tankegang.  Han har jobbet med utvikling av mennesker i bedrifter og virksomheter i 20 år.

Med sin litt slentrende holdning kan han ved første øyekast virke litt tilfeldig plassert på scenen, selv om han alltid er ulastelig antrukket, men når han taler får han full oppmerksomhet og uten unntak toppscore på evalueringene. En sann mester i kommunikasjon og motivasjon som du kan lære mye av!

Han tar også oppdrag som konferansier.

  Morten Brandt holder foredrag om:

  • Salg og service
  • Motivasjon og kommunikasjon
  • Arbeidsglede og trivsel

   

  Konferansier

  Som konferansier geleider han publikum gjennom arrangementet med en stødig hånd og på en lett og ledig måte. Alltid med en humoristisk replikk på lur og sitt karakteristiske kroppsspråk.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Morten Brandt

Les mer...

Foredragsholdere relatert til