Lasting innhold ...

Randi Skaug

Randi Skaug

En energiskforedragsholder som hjelper deg med gjennomføringsevnen. Opplev mer mestring i hverdagen for arbeidsglede!

Randi Skaug er dronningen av kongefølelsen –  en populær foredragsholder, erfaren næringslivskvinne og gründer, samt første norske kvinne på Everest. En inspirerende energibunt med jordnære refleksjoner og sjarmerende folkelighet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Randi Skaug har bakgrunn som blant annet direktør i IBM, IT-sjef i VG, logistikkansvarlig i Texaco (Telenor) og gründer i Norske Skaug AS. I dag driver hun Naustholmen Adventure Island i Steigen. Hun var også første norske kvinne som besteg Mount Everest (2004), og har fullført Seven Summits (2007).

Etter 30 år med seiersrike oppturer og lærerike nedturer er historiene blitt sterke og overførbare. Ingen glemmer et foredrag med Randi. Foredragene både morer og beveger, og hun gir mye av seg selv. De er lærerike og nyttig – både på jobb og privat. Men viktigst av får du en verktøykasse med enkle mentale redskaper som virker.

Den beste evalueringen hun har fått etter et foredrag er 5,16 på en skala til 5!

Randi Skaug foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Randi Skaug foredrag

  Finn kongefølelsen – om å mestre både oppturer og nedturer

  • Én dag fikk Randi spørsmålet «Hva gjør at du alltid «går til topps», mens en del av oss andre bare gir opp underveis?». Hun ante ikke, men ble veldig nysgjerrig og gikk grundig til verks for å finne svaret. Det ble til 10 konkrete tips til å finne kongefølelsen – hennes egen metode – som siden har blitt til et yndet foredrag og deretter en bok.
  • Kongefølelsen handler om å stå trygt på egne ben og føle at ingen eller ingenting kan velte deg. Da føler du mestring og da er du sterk. Det er ikke bare godt å være sterk – det er nødvendig. Hverdagene møter oss med stadig nye utfordringer som det krever styrke å takle.
  • Vi bor i verdens rikeste land. Hvordan kan vi, som allerede har alt, fortsatt oppleve mestring? Hvilken retning tar livet for den som har oppfylte alle sine drømmer?
  • Hvordan få tiden til å strekke til, og hvordan få overskudd til å prestere det som kreves?
  • Dette Randi Skaug foredrag både morer og beveger. Det er lærerikt og nyttig – både på jobb og privat. Men viktigst av alt, de har fått ei verktøykasse med enkle mentale redskaper som virker. Og ingen har misforstått budskapet: Det er DU, som har ansvaret for å stå opp, uthvilt og engasjert, om morran.
  • Nøkkelord: arbeidsglede, gjennomføringsevne, tro og vilje, daglig forbedring gjennom egenevaluering.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Randi Skaug

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Randi Skaug