Lasting innhold ...

Arild Brakstad

Arild Brakstad

Dramatiker, kunstner og fantastisk formidler. La ham ta deg med på en reise i sinnets opp- og nedturer!

Arild Brakstad er en uortodoks og progressiv foredragsholder som er så fantastisk til å formidle at du kjenner inspirasjonen komme helt ned fra kjellerdypet.

 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Arild Brakstad gir deg et unikt innblikk i hvordan angst og tvangstanker kan overmanne ens liv. Hvordan man kan snu dem til en skapende kraft og omfavne selv de mørkeste av tanker og følelser?

På flukt fra seg selv la Arild Brakstad, som «Forrest Gump», ut på et livslangt løp og mange mentale mil. 27 år senere tar han oss med på en mental månelanding. På vrangsiden av seg selv, og på baksiden av et samfunn som fortsatt ikke helt klarer å akseptere og anerkjenne menneskets angst og frykt. Den skapende drivkraften som du kan flykte vekk fra, eller som får deg til å følge dine drømmer helt ut.

Arild er utdannet fra Universitetet i Bergen med Bachelor i Kultur & Samfunnsvitenskap. Han har delfag i Arbeids og organisasjonspsykologi, Teatervitenskap og Filosofi.

Arild er dramatiker på forlaget Nordiska i Danmark og arbeider med egne kunstproduksjoner. Han har satt mange merkelige rekorder, blant annet er han skaperen av verdens første black metal musikal «Svartediket»

Arild Brakstad foredrag, «Det Sorte Gullet» har blitt framført snart 250 ganger på seminarer og arrangement rundt i hele landet. I kjølvannet av dette foredraget ble det laget et program om ham på NRK i 2015 ,«Det er for sent å henge seg når man har passert tregrensen». I påsken 2017 sendte NRK programmet –«Elvis på tur», som Arild Brakstad selv medvirket i og er idéskaper bak.

Arild Brakstad foredrag holdes på norsk.

 

  Arild Brakstad foredrag 

  Det sorte gullet

  «Har man evnen til å forestille seg noe fantastisk forferdelig, så har man også evnen til å forestille seg noe forferdelig fantastisk».

  • Med «Det Sorte Gullet» får du mulighet til å oppleve den helt spesielle Arild Brakstad og en enestående stund til ettertanke og nye tanker!
  • Arild er vaktmesteren på vulkanen som forteller om utbrudd etter utbrudd til det endelige oppgjøret med seg selv. En angstens alkymist som omsatte de sorte klumpene i magen til gull!
  • På flukt fra seg selv la han ut på et livslangt løp og mange mentale mil. 27 år senere tar han oss med på en mental månelanding. På vrangsiden av seg selv og på baksiden av et samfunn som fortsatt ikke helt klarer å akseptere og foredle menneskets iboende angst.
  • Å se et annet menneske stå på scene i et indre oppgjør og selvransaking gjør noe med deg, der og da.
  • Å se et følelsesregister utspilles i sanntid foran deg er noe annet enn å høre noen fortelle om sine erfaringer.
  • Så varmt og rørende, utrolig nok aldri klamt og kleint, så vanvittig morsom og mesterlig. Som på en line blir publikum ledet over Arilds knivskarpe egg og evne til å balansere, berøre og bevege.

  «Det unike ved denne mannen utover en utrolig morsom og tragisk historie er formen. Han er som en Dario Fo som forhekser og drar publikum inn i sin egen historie, bygget opp og formidlet med en tilstedeværelse og overraskende visdom. Å se Arild på scenen er å se inn i framtidens foredragsmarked.

  Han er så fantastisk til å fortelle og formidle at du kjenner inspirasjonen komme helt ned fra kjellerdypet. Du vet at fra nå av skal du møte verden, dine venner, arbeidskollega, oppgaver og dine ambisjoner med ditt sanne jeg. Være en som har omfavnet seg selv og sin frykt. Hans kombinasjon av humor, fortellerkunst og energi er mildt sagt fascinerende.»

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Arild Brakstad

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Arild Brakstad