Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-02-blue

Få nøkkelen til å utvikle deg og din merkevare

Cathrine Lie Strand

Cathrine Lie Strand

Potensialbygger, foredragsholder og sertifisert coach som hjelper deg med utvikling og merkevarebygging.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

Cathrine er en frisk pust som våger å utfordre seg selv og andre. Hun er svært god på tomannshånd og kjempegod på scenen - foran noen få, eller flere hundre. Hun møter alltid godt forberedt og viser stor empati i møte med sine kollegaer - dermed vinner hun svært raskt tillit. Cathrine omgås lett både ledere og ansatte og utstråler lederskap og tak. Du finner mye ståpåvilje og entusiasme hos henne, og hun oppnår derfor det hun ønsker. Cathrine er en bra dame som jeg er glad for å ha med meg videre etter at våre veier skiltes for noen år siden.

Heidi Must, tidligere markedssjef, Norli Libris Vis alle referanser

Et foredrag med Cathrine Lie Strand gir deg:

 • Praktiske og nyttige verktøy du kan ta i bruk med en gang.
 • En coach som gjør deg bevisst på egne handlinger og atferd.
 • Foredragsholder med lang erfaring i å bistå bedrifter og enkeltpersoner med endring og omstilling.
Uforpliktende forespørsel på Cathrine Lie Strand

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Cathrine

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Cathrine Lie Strand hjelper mennesker og bedrifter som står i endring. Hun er også en ekspert på personlig merkevarkebygging, gjør bedrifter og ansatte mer synlige og attraktive på LinkedIn, og utvikler trygge og sterke ledere.

 

Et foredrag med Cathrine Lie Strand gir deg:

 • Praktiske og nyttige verktøy du kan ta i bruk med en gang.
 • En coach som gjør deg bevisst på egne handlinger og atferd.
 • Foredragsholder med lang erfaring i å bistå bedrifter og enkeltpersoner med endring og omstilling.

I over 25 år har Cathrine Lie Strand jobbet med endring og forbedring av potensialet både hos enkeltindivider og på organisasjonsnivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR og drift.

Cathrine har ledet større endringsprosesser fra et HR-perspektiv og stått gjennom tøffe tak, snublet og fortsatt. Hun var prosesskonsulent i Maze og ledet og implementert flere vellykkede digitale løsninger for hverdagstrening for større retailkjeder.

Da hun trengte en pause fra HR og ble regionssjef, opplevde hun å bli nedbemannet, og den erfaringen gjorde henne lysten på å se endring fra et annet perspektiv.

I 2018 startet hun for seg selv med selskapet Potensialbygger AS, der hun driver med foredrag, lederutvikling og coaching. Hun vil støtte mennesker i endring, og det på en måte hun har tro på.

Det handler om å styrke og bygge merkevare og synlighet, både på individ- og organisasjonsnivå. 

Cathrine er også en ekspert på LinkedIn. Hun jobber mye 1:1 med ledere og toppledere, og andre som ønsker å jobbe med egen merkevare og synlighet der. I tillegg foreleser hun for flere fagskoler i faget ledelse og HR, endring og team.

Vis foredrag med Cathrine Lie Strand
Cathrine Lie Strand foredrag

Synlighet på LinkedIn

 • Hvordan bruker du LinkedIn når du er gründer, som selger eller bedrift, er jobbsøker, eller du er leder og ønsker å bli mer synlig?
 • Hvordan selger du på LinkedIn og hvordan finner du motivasjon og guts til å sette i gang, fortsette og lykkes?
 • Du vil lære hvordan du kan bruke LinkedIn som salgskanal, til å skape nettverk, kunder eller hvordan du kan fronte ditt budskap og være en stemme i businessverden.
 • Du vil få mye kunnskap om bruken av LinkedIn og du vil få praktiske tips som du kan ta i bruk med en gang.
 • En liten kveld kan gi store resultater!
 • STED: Zoom, du kan være hjemme.
Cathrine Lie Strand foredrag

Finn de riktige kundene og bli synlig som coach

 • Vil du lære hvordan du kan få større synlighet og bedre resultater gjennom å jobbe smart med å få nye kunder?
 • Få verktøy til å bli mer profesjonell i en bransje som er i utvikling, så du kan gi slipp på usikkerheten for hvem din neste kunde er.
 • Bli tryggere på din egen unikhet som coach og slutt med vinglingen over egen business-strategi.
 • Ikke bare vil flere kunder finne deg, men du vil også få andre muligheter. Nettverk, artikler, podcast-gjest, synlighet i SoMe hvor din unikhet blir synlig og du kan hjelpe flere.
 • Du får mange praktiske tips og verktøy!
Workshop med Cathrine Lie Strand og Gyrid Beck Solberg

Det er meg det kommer an på

En dag med refleksjoner og arbeid i grupper, med fokus på å prestere alene og i team.

Vi starter alltid med kartleggingsmøte med kunden, der følgende 3 spørsmål danner grunnlag for workshopen:

 • Hva er dere skikkelig stolte av i selskapet i dag?
 • Hvordan vil det være for dere som ledere å delta på lik linje med alle andre, og overlate ansvaret for prosessen til oss?
 • Hva vil dere se mer av i morgen, når deltagerne går ut denne dagen?

Gyrids foredrag «Det er meg det kommer an på» er oppvarming for dagen. Her plasseres ansvaret rett og slett. Gode, gjenkjennende eksempler. Et foredrag som utfordrer og treffer. Gyrid snakker enkelt og rett fra levra og får folk i gang med å tenke, snakke med hverandre og komme i gang med dagens tema.

Cathrine fortsetter dagen videre med å bli helt konkret, finne beste praksis med gruppen, skape aktivitet og samspill mellom gruppene. Hun har en egen evne til å mane frem det viktige og sette hammeren på spikeren, til å ansvarliggjøre deltagerne til å bli bevisst på sine egne handlinger og atferd.

Cathrine Lie Strand kurs

Online jobbsøkerkurs

 • Endring, nedbemanning, omstilling, sykdom og oppsigelse er vi kjent med. Cathrine har også vært på andre siden av bordet, og gjennomført både nedbemanningsprosesser og oppsigelser, i kraft av å være leder, og fra et HR- og markedsperspektiv.
 • Etter dette nettbaserte jobbsøkerkurset vil du ha på plass mal for søknad, oppdatert CV, profesjonell LinkedIn-profil som gjør deg søkbar for rekrutterere. Du vil få tips til hvordan du kan bruke og utvide nettverket ditt. Du vil også få tips til hvordan booke møter. Etter kurset vil du være klar og forberedt for intervju.
 • Cathrine har videreutdanning innen karriereveiledning og coaching, for å kunne hjelpe flere i samme situasjon.
 • Hun har bidratt med coaching og veiledning til mange som har kommet seg videre i sin karriere. Hun kan hjelpe deg også, uansett hva utgangspunktet ditt er.
Cathrine Lie Strand

Lederutvikling

 • Formålet med 1:1 Executive Coaching er å styrke lederens profesjonelle innsats og å skape verdi for bedriften, med målbar effekt.
 • Hva legger man i Executive Coaching? Executive Coaching er lederens arena hvor du får en nøytral, konfidensiell sparringspartner som vil utfordre, men samtidig holde de  på sporet for å nå dine mål som blir satt for det videre arbeidet.
 • Det er også en arena for å teste ideer og tanker, samt diskutere problemstillinger med Coach. Lederen får ærlig og direkte feedback og blir utfordret under trygge rammer.
 • Cathrine coacher både ledere og toppledere 1:1.
 • Utbytte: En mer bevisst leder som er tryggere i utførelse av sitt lederskap.
 • Varighet: 12 timer a 45 min. Gjennomføres som dobbelttime à 6 ganger ved personlig møte eller Skype.
 • Kort samtale mellom møtene på inntil 15 minutter inngås i dette tilbudet. Det er opp til deg som leder om du ønsker det og gir melding til Coach om behov. Møtefrekvens er ca 3-4 uker mellom hver samtale.

  Referanser

  Cathrine er en frisk pust som våger å utfordre seg selv og andre. Hun er svært god på tomannshånd og kjempegod på scenen - foran noen få, eller flere hundre. Hun møter alltid godt forberedt og viser stor empati i møte med sine kollegaer - dermed vinner hun svært raskt tillit. Cathrine omgås lett både ledere og ansatte og utstråler lederskap og tak. Du finner mye ståpåvilje og entusiasme hos henne, og hun oppnår derfor det hun ønsker. Cathrine er en bra dame som jeg er glad for å ha med meg videre etter at våre veier skiltes for noen år siden.

  Heidi Must, tidligere markedssjef

  Norli Libris

  Jeg deltok på LinkedIn-kurset, og fikk stort og godt utbytte. Cathrine er en inspirerende og engasjerende kursholder, og ikke minst "nedpå" slik at innholdet blir relevant, lett å ta til seg og ikke minst lett å anvende. I tillegg er hun dyktig til å holde kursdeltakerne i "loopen" etter endt kurs, og gi stadig påfyll, inspirasjon og små dytt i riktig retning. Kurset kan anbefales på det varmeste.Jeg har også brukt Cathrine Lie Strand som ledercoach, og på samme måte der, går hun rett til kjernen. På en konstruktiv, effektiv og oppbyggende måte støtter og coacher hun deg videre mot utvikling og mot mål. Cathrine som coach kan jeg også sterkt anbefale.

  Jeanette Roede

  Jeanette Roede

  Tusen takk for en innholdsrik og inspirerende dag! Dere bidro til å løfte oss.Veldig gode tilbakemeldinger fra ansatte som synes det var en god samling.

  Nina Badendyck

  Nordland Fylkeskommune

  Virkelig mange gode tilbakemeldinger! Dette har helt klart satt i gang en prosess hos mange - utrolig god. Takk igjen for engasjement, energi og nye verktøy i kassen! Fortsettelse følger. :)

  Cecilie Ryan Yttreeide, Country Manager

  Evidensia Dyrehelse AS

  Cathrine er en meget faglig dyktig dame med genuin interesse i alle rundt seg. Hun er tydelig i sin kommunikasjon og har en unik evne til å se potensiale. Hun får vedkommende til å fokusere der behovet faktisk ligger.

  Birthe Midtun, butikksjef

  Travel Retail Norway

  Cathrine har en unik evne til å skape resultater gjennom andre og jeg er svært takknemlig for samarbeidet vi har hatt så langt. Hun angriper utfordringer og problemstillinger med gode spørsmålformuleringer og vinklinger som gjør at vi sammen finner fornuftige løsninger. Cathrine er god på å skape mestringsfølelse ved å gi tydelig og oppmuntrende veiledning, oppfølgning og konstruktive tilbakemeldinger underveis som fremmer presentasjoner. Jeg vil anbefale Cathrine på det varmeste.

  Ida Andberg, Leder for opplæring / beste praksis

  Anton Sport
  Uforpliktende forespørsel på Cathrine Lie Strand

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989
  Cathrine Lie Strand
  Cathrine Lie Strand

  4.75 ut av 5 stjerner

  Cathrine er en frisk pust som våger å utfordre seg selv og andre. Hun er svært god på tomannshånd og kjempegod på scenen - foran noen få, eller flere hundre. Hun møter alltid godt forberedt og viser stor empati i møte med sine kollegaer - dermed vinner hun svært raskt tillit. Cathrine omgås lett både ledere og ansatte og utstråler lederskap og tak. Du finner mye ståpåvilje og entusiasme hos henne, og hun oppnår derfor det hun ønsker. Cathrine er en bra dame som jeg er glad for å ha med meg videre etter at våre veier skiltes for noen år siden.

  Heidi Must, tidligere markedssjef, Norli Libris Vis alle referanser

  Foredragsemner med Cathrine Lie Strand