Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Underholdende og lærerikt om hvordan drive risikofri business

Christer Falck

Christer Falck

TV-personlighet, gründer, forlagseier, plateprodusent med erfaring innen crowdfundingselskaper og utvikling av disse.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Christer Falck

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Christer

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Christer Falck snakker underholdende om kunsten å drive risikofri business og hvordan mange små bidrag kan bli til en feit årslønn. I tillegg skreddersyr han spennende quizer, og holder varierte og nervepirrende konkurranser for folk i alle aldre.

Et foredrag med Christer Falck gir deg:

 • Spennende budskap levert på en underholdende måte.
 • Erfaren formidler med kunnskap fra mange bransjer.
 • Innovativt og fremtidsrettet emne.

Christer Falck er nok mest kjent fra reality-TV-serien Robinsonekspedisjonen, både som deltaker og vinner av den første sesongen – og programleder siden.

Men Christer er både plateprodusent og plateselskapinnehaver, forfatter, forlagseier og gründer.

Etter å ha drevet en platebutikk startet Falck i 1995 opp sitt eget plateselskap C+C Records. I 2008 stod han bak utgivelsen Shockadelica, et 5-dobbelt album hvor 81 norske artister hyllet Prince i forbindelse med hans 50 årsdag. Han står også bak et hundretalls utgivelser med artister som Tungtvann, Jaa9 & OnklP, Sofian og Darkside Of The Force. C+C Records har mottatt en rekke Spellemann- og Alarmpriser for sine utgivelser.

I 2009 startet han firmaet Quizter, og har gitt ut et titalls quizbøker. Christer har jobbet som film- og musikkquizmaster i en rekke sammenhenger, og er en av Norges mest brukte quizmastere. Han har blant annet jobbet for advokater, militæret, politiet, på skoler og universitet, på TV, radio, aviser og magasiner.

I 2010 startet han Falck Forlag AS, som har gitt ut Quizters quizbøker. Quizbokserien består av flere kategorier og volum. I 2014 skrev han boka Prince: Shockadelica sammen med Petter Aagaard, til strålende anmeldelser, og slapp den kritikerroste boka «Brasiliansk fotball 1894-2014. 120 år med driblinger» av Marius Lien.

Christer startet også Norges første crowdfundingselskap NewJelly sammen med en gjeng gründere i 2010. Sammen har NewJelly crowdfundet så forskjellige ting som rettsaker, skoleturer, et bryggeri og utallige bøker og plater.

Christer Falck foredrag holdes på norsk.

Vis foredrag med Christer Falck

  Christer Falck foredrag

  ”Crowdfunding – Fremtidens business”

  • Crowdfunding, eller på norsk; folkefinansiering, har kommet for å bli, og går enkelt og greit ut på at enkeltpersoner går sammen om å støtte et prosjekt. Går det bra er alle glade, går det ikke, får alle pengene tilbake.
  • Christer Falck er Mr. Crowdfunding himself, og er den i Norge som har gjennomført flest suksessfulle crowdfundingprosjekter.
  • Christer startet NewJelly, Norges første crowdfundingselskap, sammen med en gjeng gründere i 2010. Sammen har NewJelly crowdfundet så forskjellige ting som rettsaker, skoleturer, et bryggeri og utallige bøker og plater.
  • Dette Christer Falck foredrag forteller om de få farene, men de utallige fordelene ved å crowdfunde prosjekter og bruker tributeboksen ”Sannhet på boks – en hyllest til Raga Rockers” som eksempel på en vellykket kampanje, og hvordan hans pressehode og uortodokse metoder sørget for godt over en million kroner på sparekontoen til Raga-vokalist Michael Krohn. Selvfølgelig akkopagnert av sangene fra boksen.
  • Et underholdende foredrag om kunsten å drive risikofri business og hvordan mange små bidrag kan bli til en feit årslønn.

   

  Christer Falck foredrag

  Quizter

  • Christer Falck er en av Norges mest brukte quizmastere. Han startet firmaet Quizter i 2009, og har gitt ut et titalls quizbøker.
  • Christer har jobbet som film- og musikkquizmaster i en rekke sammenhenger. Bl.a. fast quizmaster for VG under by:Larm, i Dagbladet Magasinet, for advokater, platebransjen, militæret, politiet, på skoler og universitet, på TV, radio, aviser og magasiner.
  • Christer kan bookes alene, hvor han spesial-lager en quiz for ditt firma eller din event.
  • Han kan ha med seg en artist som skreddersyr en quiz/konsert for nettopp deg.
  • Quiz kan gjøres stort, lite, innendørs, utendørs, i inn- og utland.
  • Fordelen med quiz er at det øker samholdet, skaper relasjoner og øker konkurranseinstinktet. Det negative er at alle en stakket stund blir 12 år igjen.
   Christer ordner selv med premier.

   

  Christer Falck foredrag

  Tikamp

  • Christer har lært seg ett og annet om konkurranser etter sine 17 år på en øde øy i kakiklær. Nok til å arrangere store konkurranser for folk i alle aldre.
  • På menyen finner vi alt fra stafett, Kim’s lek, hundespannkjøring, øksekast, båltenning, skyting, pil og bue, spisekonkurranser, IQ-tester, karaoke, knivkast, quiz, samt noen både hyggelige og litt mindre hyggelige varianter, som tidligere er vist på tv. Dere setter selv grensen.
  • En ideell dag med 10-kamp ser sånn ut:
   00-12.00: 4 kamper
   12.00-13.00: Lunsj
   13.00-16.00: 4 kamper
   16.00-16.30: Individuell kamp
   18.00-20.00: Middag + quiz
   21.00. Premieutdeling og oppsummering
Uforpliktende forespørsel på Christer Falck

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Christer Falck