Lasting innhold ...

Christian_Strand

Christian Strand

En av Norges mest erfarne programledere, debattledere og konferansierer kjent fra NRK og TV2

Christian Strand er en profesjonell debattleder og konferansier med glimt i øyet! Han har ledet en rekke populære programmer for både barn og voksne på NRK og TV2. 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Konferansier Christian Strand er en av Norges mest erfarne tv-programledere og har ledet en rekke populære programmer for både barn og voksne på NRK og TV2. I dag leder han Forbrukerinspektørene som sees av 700.000 hver uke.

Som programleder har Christian bred erfaring fra både barneprogrammer som «Barne-tv», «Kykkelikokos» og «Sommermorgen». Underholdningsprogrammer som Frokost TV», «Sommeråpent», og «Kvitt eller Dobbelt» til nyheter og debattprogrammer som «Dagsrevyen» «Migrapolis», «Morgennytt», talkshowet «Ikveld» og «Forbrukerinspektørene». Dessuten var han i nærmere tre år skuespiller i TV2-serien «Hotell Cæsar»

Gjennom sin karrière har han ledet mange debatter og intervjuet. Blant annet tidligere Statsminister Jens Stoltenberg, Norges rikeste mann Johan H. Andresen, tidligere Microsoftsjef Bill Gates og hans kone Melinda, Wikipediagründer Jimmy Wales, skuespiller Leonardo Di Caprio, Sir Michael Caine og mange flere. Med andre ord alt fra store underholdningsnavn til viktige maktpersoner.

Konferansier Christian Strand stiller gjerne opp til events på både norsk og engelsk.

  Konferansier Christian Strand

  Konferansier og debattleder

  • Som konferansier og debattleder for organisasjoner og bedrifter har Christian alltid fått svært gode tilbakemeldinger fra sine kunder.
  • Christian har en svært god evne til å gjøre tunge, seriøse temaer tilgjengelig og presentere det med glimt i øyet.
  • Han er også flink til å involvere publikum og debattanter.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Christian Strand

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Christian Strand