Lasting innhold ...

Dan Børge Akerø

Dan Børge Akerø

Med en lang karriere som programleder og journalist har han masse erfaringer å trekke på som konferansier!

Konferansier Dan Børge Akerø er et folkekjært ikon fra norsk fjernsyn, og en innovatør i showbiz-bransjen. Nå stiller han gjerne opp på ditt arrangement!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Dan Børge Akerøs TV-karrière startet i 1978 med frilansarbeid, før han i 1980 ble headhuntet til Dagsrevyen. Dette var starten for Dans eventyrlige reise gjennom programledelse, debatter og reportasjer. I 1987 fikk han sitt store gjennombrudd som programleder i programmet LørDan, som blant annet er husket for innslaget Talentiaden og innslagene av Vaktmestern, spilt av Trond Viggo Torgersen.

Selv om Dan Børge Akerø er mest kjent for sine år og programmer i NRK, hadde han en seksårs periode i TV2. Her ledet han blant annet den historiske åpningssendingen til TV2 i 1992.

De siste 30 årene har han regissert og ledet noen av norsk TV-histories største suksesser, blant annet Den Store Klassefesten, Kjempesjansen, Idrettsgallaer, NRKs innsamlingsaksjoner og QuizDan.

For sin innsats har han blitt tildelt 3 Gullruten-priser, deriblant den unike Gullrutens hederspris i 2003. I tillegg er han tildelt Ridder av 1. Klasse av Den Kongelige Norske fortjenesteorden, St.Olavs Orden.

Parallelt med TV-karrièren har konferansier Dan Børge Akerø utført utallige oppdrag for nærings- og foreningslivet: kick-off for bedrifter, produktlanseringer og seminarledelse i store formater i både nasjonale og internasjonale sammenhenger. Ukjent for mange er også at Dan ikke bare har holdt på med TV, men spilt førstedivisjons-fotball, studert sosiologi og vært forsker på Institutt for fredsforskning.

Konferansier Dan Børge Akerø holder oppdrag på norsk.

    Konferansier Dan Børge Akerø 

    Konferaniser og debattledelse

    Dan tar oppdrag som konferansier, og blir gjerne med i debatter!

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Dan Børge Akerø