Lasting innhold ...

Elin_Gullesen-Bratt Cropped

Elin Gullesen Bratt

Coach og prosessveileder med bakgrunn innen pedagogikk og relasjonsledelse. Denne dama brenner for mennesker og samspill!

Elin Gullesen Bratt kommuniserer slik at folk skjønner og kjenner seg igjen i situasjonen. Book et motiverende Elin Gullesen Bratt foredrag som oppretter god kontakt med deltakerne og når inn til hver enkelt.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Elin Gullesen Bratt er utdannet  pedagog med etterutdanning og videreutdanning i ledelse, profesjonskunnskap, coaching og er autorisert på flere nivå innen relasjonsledelse. Hun har vært partner i Relasjonsledelse Norge siden våren 2009.

I over 25 år har Elins hovedfokus kretset rundt temaene utvikling og ivaretakelse av personlig kreativitet, utvikling av menneskers potensiale, tydelig og relasjonsorientert ledelse, relasjonskompetanse, og kritisk refleksjon som vårt viktigste redskap i fremtidens organisasjoner.

Hele livet har hun vært opptatt av mennesker og samspillet som foregår mellom oss. Hun er opptatt av enkeltmennesket, gruppa og sammenhenger. Hvordan gjør vi hverandre gode, og hvorfor skjer det motsatte i enkelte tilfeller? Når det går godt mellom oss mennesker – er det fordi vi ønsker å tilhøre og vi føler oss vel sammen med, og anerkjent av de vi tilhører?

Elin har lang og variert jobberfaring som pedagog, praksisveileder, lærer, leder og kompetanseleder. Hun har også over 20 års erfaring som kurs-, foredragsholder og prosessveileder for mange ulike aktører.

Elin Gullesen Bratt foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Elin Gullesen Bratt foredrag

  RELASJONSLEDELSE

  Å være en god leder eller lærer for akkurat de menneskene du har ”fått utdelt” kan være en utfordring for oss alle sammen. Det samme kan sies om de menneskene vi skal jobbe sammen med – på arbeidsplassen, i et gruppearbeid eller i et møte.

  Selv har Elin erfart at for å lykkes i samspillet med andre, er det viktig å forstå at en selv spiller en avgjørende rolle for at de gode møtene skal finne sted. Elin sier at hennes viktigste læremestre opp gjennom livet har vært de som har gitt henne tilbakemeldinger på godt og vondt, og som har vist henne at hun ikke alltid virker i praksis slik som hun tenker om seg selv i relasjon til andre.

  Relasjonsledelse-Norge setter ord på det selvfølgelige, det de fleste har hørt før og som er så enkelt, men som vi dessverre så ofte sliter med i praksis. Gode relasjonsledere må ha god relasjonskompetanse. Relasjonskompetanse er viktig for å forstå mellommenneskelige relasjoner, reaksjonsmønstre, og psykologiske spill. Godt utviklet relasjonskompetanse skaper resultater, motivasjon og entusiasme. Relasjonskompetanse kan måles og trenes.

  Fokus :

  • Hva er relasjonsledelse?
  • Fokus på det sympatiske mennesket
  • Hvorfor er 24 timers-mennesket viktig?
  • Relasjonelt initiativ, energi og mot!
  • Relasjonskompetansens 14 dimensjoner med fokus på tillit.
  • Hvordan få en godt utviklet Relasjonskompetanse
  • Tilbakemelding – det som virkelig viser oss hvem vi er og kan bli.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Elin Gullesen Bratt

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Elin Gullesen Bratt