Lasting innhold ...

erik-soler

Erik Solér

Psykolog og tidligere fotballspiller som holder engasjerende foredrag om prestasjonsutvikling og positiv psykologi

Erik Solér er tidligere fotballspiller. Han er kjent som en dynamisk, engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Hovedområdet for foredragene ligger innen fagfeltene prestasjonspsykologi og positiv psykologi.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Erik Solér er utdannet Cand. Psychol fra Universitetet i Oslo og har over mange år jobbet med prosjekter og selskaper i mer enn 20 forskjellige nasjoner på flere kontinenter.

Han er tidligere fotballspiller og har spilt 39 kamper for det norske landslaget og har blant annet spilt i den tyske Bundesligaen for Hamburger SV.

Solér har vært involvert i prosjekter i Skandinavisk næringsliv, med fokus på mentoring, lagbygging, rekruttering og prestasjonspsykologi. Gjennom 13 sesonger har han fulgt Europeisk Toppfotball tett gjennom rollen som ekspert i Viasat sine Champions League sendinger.

Solér har jobbet for Red Bull konsernet i New York som daglig leder og sportsdirektør fra 2009 til 2013. Fra 2014 til 2018 har han arbeidet med utvikling av organisasjoner og ledergrupper i inn og utland.

Soler er i dag sportssjef i Norsk Toppfotball med hovedfokus på sportslig utvikling som skal bidra til at norsk klubbfotball når sine internasjonale målsettinger.

  Erik Solér foredrag

  FOREDRAG AV ERIK SOLÉR

  • Erik Solér er kjent som en dynamisk, engasjert og kunnskapsrik foredragsholder gjennom flere år.
  • Hovedområdet for et Erik Solér foredrag ligger innen fagfeltene prestasjonspsykologi og positiv psykologi.
  • Disse fagfeltene spiller en sentral rolle i teoretisk og praktisk forståelse av hva som skaper vinnere i idrett og næringsliv.
  • Det faktum at Solér har hatt en karrière som toppidrettsutøver og suksessfull gründer og leder, gjør budskapet han kommer med autentisk og realistisk.
  • Et Fredrik Solér foredrag passer perfekt for alle som ønsker å forstå hvordan individ og organisasjon kan skape bedre resultater.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Erik Solér

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Erik Solér