Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Bli inspirert til bedre selvsikkerhet gjennom en ny virkelighet

Jon Ensor

Jon Ensor

Jon Ensor er en tryllekunstner og underholder i det internasjonale toppsjiktet. Han har hatt opptredener for alt fra kongehus til bedrifter og inspirerer med både show og foredrag.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Jon Ensor

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om du skal organisere et arrangement som vil engasjere publikum, stille med underholdning og ha fokus på relevante og lærerike temaer, har du kommet til rett sted. Jon Ensor er en av Norges mest populære underholdere og en tryllekunstner med internasjonal anerkjennelse.

Et foredrag med Jon Ensor gir deg:

 • Et svært underholdende show med en av verdens dyktigste tryllekunstnere.
 • En interessant utfordring til din oppfatning av virkeligheten – se verden på en ny måte.
 • Hjelpsomme råd og triks for hvordan du bedrer din karisma og selvsikkerhet.

Jon Ensor har opptrådt for noen av de mest eksklusive private arrangementene i verden. Blant annet opptrådte han i 80 års feiringen til Kong Harald og dronning Sonja, og for den Britiske kongefamilien i flere private og historiske begivenheter de siste årene.

Jon kan også stille som konferansier eller foredragsholder på eventer, og har konsultert bedriftseiere, kjendiser og kongelige med taleskriving og presentasjonsteknikk.

Lidenskapen til Jon er kommunikasjon og oppfattelsesevnen vår. Foredragene hans baserer seg på det han har lært om disse emnene gjennom sine år som en toppunderholder, og på sin vei til topps.

Vis foredrag med Jon Ensor

  Jon Ensor foredrag

  Gi deg selv og din virkelighet en utfordring

  Dette foredraget inneholder demonstrasjoner, interaksjoner med publikum, engasjerende fortellinger og et sterkt budskap.

  Her får du en pakke med underholdning, vrangforestillinger og de øyeblikkene der publikum plutselig forstår at ikke alt er slik det gir seg ut for å være. Vår forståelse av virkeligheten kan lett fordreies av triks og en helt spesiell kommunikasjonsform.

  Jon Ensor hjelper deg med hvordan du kan bli mer karismatisk og lett å like gjennom endringer du kan gjøre i kroppsspråk, presentasjonsferdigheter og selvsikkerheten din.

  Dette foredraget rører et helt spekter av følelser med tankevekkende og inspirerende toner. Budskapet slår sterkt gjennom og er vanskelig å glemme i lang tid fremover. Du slipper klisjèer og repetitive stikkord og får heller høre om ekte praktiske opplevelser og jordnære råd for inspirasjon.

  Foredraget varer 45 minutter.

Uforpliktende forespørsel på Jon Ensor

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Jon Ensor