Lasting innhold ...

Jørgen Norheim

Jørgen Norheim

Mental trener, coach, naprapat og personlig trener som brenner for hvordan mennesker takler store endringer!

Med humor og høy gjenkjennelsesfaktor snakker Jørgen Norheim om blant annet stressmestring, livsstilsendring, motivasjon og endringsprosesser.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Siden 1999 har Jørgen jobbet med- og holdt foredrag om stressmestring, livsstilsendring, valg og endringsprosesser for både statlige og private organisasjoner i hele Europa. Han er en meget engasjerende og motiverende formidler som har evnen til å forklare komplekse mekanismer på en enkel måte, ofte i kombinasjon med humor og stor grad av gjenkjennelse.

Etter å ha sittet to år i rullestol etter en ulykke hvor han hadde 186 benbrudd, har han også flere foredrag som handler om personlig mestring, motivasjon og mentaltrening.

Jørgen er genuint interessert i mennesker og hva som skjer med dem ved endringsprosesser. Herunder også hva som skal til for å nå de målene man setter seg på best mulig måte.

Han jobber derfor også med mental trening og coaching en-til-en. Kundegruppen hans består av både toppidrettsutøvere og toppledere/ledergrupper, fra et vidt spekter av bransjer og idretter.

Jørgen har utdanning fra forsvaret i tillegg til å være utdannet D.N Naprapat, NLP Leadership Practitioner og NLP Master Practitioner fra Leading Edge og en NLP Trainers Traning fra John Grinder.

Han har drevet klinikker innen belastningslidelser og idrettsskader i over 12 år, og jobbet som personlig trener for både amatører og utøvere på elitenivå siden 1998. Han har også fartstid fra Bedriftshelsetjeneste.

Foredragene skreddersys basert på kundens ønsker og behov, og kan bestilles på norsk, svensk eller engelsk.

  Jørgen Norheim foredrag

  Ledelse vs selvledelse: «Ta på din egen maske først»

  • Et foredrag om hvordan vi mennesker opererer. Hva motiverer oss og hvorfor?
  • Hvordan prestere bedre selv, men ikke minst hvordan få andre til å prestere?

   

  Jørgen Norheim foredrag

  Har du lyst?

  • I en tid der vi stadig snakker om å bli bedre, best, sunnere osv er det lett å gå seg vill i jungelen av råd rundt selvhjelp. Hva handler det egentlig om? Hvorfor gjør du det du gjør og ikke minst hvordan få gjort mer av det du har LYST til å gjøre.
  • Alt vi mennesker gjør av endringer avhenger av din lyst til å endre noe. Vel, i alle fall om endringen skal bli varig!
  • I dette foredraget får du et innblikk i hvordan vi mennesker opererer og ikke minst hjelp til å avdekke det som er viktig for deg – som igjen vil være essensielt for å kunne bli bedre. Du vil videre få lære helt konkrete og verdifulle verktøy du kan benytte deg av umiddelbart.

   

  Jørgen Norheim foredrag

  Fra fagspesialist til leder

  • Har du bakgrunn som fagspesialist og nå fått en lederfunksjon? Synes du det er utfordrende med denne overgangen? Du er ikke alene!
  • Hva kjennetegner de beste operative lederne og hva kan du gjøre for å støtte dine medarbeidere og kolleger på best mulig måte slik at du også blir en god leder?

   

  Jørgen Norheim foredrag

  Hvor mye ser du i bakspeilet når du kjører?

  • Hvor har du fokuset ditt i hverdagen? Fortid, nåtid eller fremtid?
  • En vitamininnsprøytning når det gjelder motivasjon, refleksjon og bevisstgjøring.
  • Bli med på en reise i menneskets historie. Hvorfor gjør du som du gjør, og hva kan du gjøre for å endre det du ikke er fornøyd med?

   

  Jørgen Norheim foredrag

  Er du redd for sabeltanntigre?

  • Et foredrag og kurs om stressmestring. Eller finnes det egentlig stress?
  • Det finnes en masse press fra omverdenen, men stress blir det først når vi lar det påvirke oss!
  • Lær hvorfor du reagerer som du gjør og ikke minst hvordan du kan senke ditt eget stressnivå i hverdagen. Konkrete teknikker for å bli mer ressursfull og effektiv.

   

  Jørgen Norheim foredrag

  Hvorfor er endringsprosesser så utfordrende?

  • En innføring i hvordan vi mennesker opererer, og en forklaring på hvorfor endring kan oppleves så utfordrende. Så vel på organisasjonsplan som på individplan.
  • Basert på Daniel Kahnemans arbeid som han mottok Nobelprisen i økonomi for i 2002.
  • Bli kjent med effekten av Nudging og ikke minst lær deg hvordan du kan øke sannsynligheten for endring markant ved å bruke akkurat nudging som beskrevet av MIT.

   

  Jørgen Norheim foredrag

  Det er vont når vettet vantar, men det er vondare å vette vantar på vetteren

  • Jørgens historie. Ikke gi opp. Indre vs ytre styrke. Det å ikke gi opp.
  • Det handler ikke om hva som skjer, men hva du gjør med det som skjer.

   

  Jørgen Norheim foredrag

  Personlig lederskap i krevende tider

  • Usikkerhet kan kreve tålmodighet! Men tålmodighet betyr ikke evnen til å vente alene. Det betyr evnen til å vente med gode mentale ressurser og et growth mindset i motsetning til et fixed mindset.
  • Bli med på en dag fylt med innblikk i hvordan vi mennesker opererer. Hva får oss til agere kontra reagere. Lær deg helt konkrete teknikker til hvordan du best mulig fjerner frustrasjon, usikkerhet og passivitet. Bli en mester på selvledelse!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Jørgen Norheim

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Jørgen Norheim