Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Hvordan skape en internasjonal suksess

Josef Yohannes

Josef Yohannes

Anerkjent, norsk tegneserieforfatter og skribent med bakgrunn innen statsvitenskap og menneskerettigheter.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Josef Yohannes

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Josef er en ettertraktet foredragsholder både i Norge og internasjonalt. Inspirert av hva han opplevde under Fotball-VM i Sør-Afrika i 2010, fikk Josef Yohannes idéen om å skape sin egen superhelt. The Urban Legend er Norges første superhelt-tegneserie og har blitt en enorm suksess i både Norge og utlandet.

Josef Tzegai Yohannes er født i Danmark, men kommer opprinnelig fra Eritrea. Han flyttet til Oslo da han var ni år gammel.

Yohannes har studert statsvitenskap og menneskerettigheter. Han har også deltatt på 3 FN-konferanser i regi av Harvard University. Han har tidligere jobbet som lærer, frivillighetsarbeider i Røde Kors, samt som miljøarbeider innenfor barnevernet. Yohannes ble i 2014 utnevnt som ambassadør for «The Nelson Mandela Foundation» i Norge.

Inspirert av hva han så og opplevde blant barn og ungdom han traff under Fotball-VM i Sør-Afrika, fikk Josef Yohannes i 2010 idéen om å skape sin egen superhelt. The Urban Legend er Norges første superhelt-tegneserie og har blitt en stor suksess i både Norge og utlandet.

Serien har blant annet blitt utvalgt som stripe i USAs største avis, “USAToday”, som har mer enn 70 millioner lesere i måned. Den er også blitt en del av skolepensum i Norge, Sør-Afrika, Kenya, Eritrea og Brasil. I 2014 også serien ut som samlebok gjennom Gyldendal forlag, og ble utsolgt på rekordtid.

For tiden jobber han også med teksten til en roman, i tillegg til en tv-serie, og en dokumentarfilm om Malcolm X.

Josef er en ettertraktet foredragsholder både i Norge og internasjonalt. Blant annet kronprinsparet, næringsledere, bedrifter, skoler og kommuner i Norge har opplevd et Josef Yohannes foredrag.

Foredraget oppleves som en god blanding av seriøst og morsomt.

Josef Yohannes foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Josef Yohannes

  Josef Yohannes foredrag

  Hvordan skape en internasjonal suksess

  • Dette Josef Yohannes foredrag handler hovedsakelig om skapelsen av superhelten “The Urban Legend». Hvor ideen kom fra, hva som inspirerte Josef til å lage den og hvordan han fikk den publisert i inn- og utland.
  • Han forteller også hvordan han har tiltrukket seg oppmerksomhet fra flere store filmselskaper i Hollywood og aktører i underholdningsbransjen i USA.
  • Josef kommer også inn på oppveksten og hans tidligere bakgrunn i underholdningsbransjen og samarbeid med artister som Kanye West, Rihanna, Jay-Z, 50 Cent etc.
  • Han forteller også om utfordringene han har møtt på veien, hvordan han har overkommet dem, og hvordan han har gjort det beste med det lille han hadde.
  • Alle Josef Yohannes foredrag oppleves som en god blanding av seriøst og morsomt.

   

Uforpliktende forespørsel på Josef Yohannes

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Josef Yohannes