Lasting innhold ...

Lene Alexandra

Lene Alexandra

Bli inspirert til en sunnere kost og treningsplan med fitnesscoach og eier og leder av LA Lifestyle.

Lene Alexandra skaper positiv vekst i andres liv. Hun er entreprenør, personlig trener, mental trener og foredragsholder. Med det gripende foredraget “Bra nok!” ønsker hun å pushe andre mennesker til å jobbe hardt for å nå sine mål og bli den beste utgaven av seg selv.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

«Endring ER mulig!». Mange tvilte på Lene Alexandra da hun i 2008 ønsket å gjøre en endring i livet sitt. Hun kunne ha valgt å fortsette i samme spor, men i stedet satt hun ned foten, tok kontroll over sitt eget liv og satt seg selv i førersete. Hun stolte på sin egen intuisjon og kastet seg utenfor komfortsonen og ut i det ukjente.

Lene Alexandra  gikk fra å være «Glamourmodell» til livsstilsentreprenør. Hun er et forbilde som viser at endring er mulig om man virkelig vil det sterkt nok. I dag er hun grunnlegger, eier og leder av sitt eget selskap, LA Lifestyle.

I løpet av kort tid har LA Lifestyle fått kunder fra 18-60 år over hele Norge som får skreddersydde dietter og treningsplaner med ukentlig oppfølging, slik at de når sine mål og blir den sterkeste utgaven av seg selv.

Lene Alexandra har gitt ut boken «Bra Nok!» som havnet på bestselgerlisten. «Bra Nok!» er også navnet på et av foredraget hennes. I 2011 utdannet hun seg som personlig trener og deretter mental trener. I 2016 utførte hun Trinn 3 Assosiated Meta Coach på Coachteam House of leadership. Hun er også kostholdsveileder.

Lene Alexandra har siden 2012 jobbet som fitnesscoach og mental trener for næringslivsledere, ledet treningsreiser og holdt egne kurs. Lene Alexandra brenner for å bidra til at du blir den sterkeste utgaven av deg selv og hun tror at du finner dine superkrefter når du lever i tråd med dine verdier. 

Lene har tro på å jobbe hardt for å nå mål. Det handler om å tåle smerte og sprenge grenser. Videre følger hun Antijanteloven, fronter Girlpower og er en sterk motstander av mobbing!

Lene Alexandra VET at endring er mulig fordi hun selv har gått igjennom en bevisstgjøringsprosess og vært igjennom mange endringer i løpet av sitt liv. Lene Alexandra ser på endring som noe positivt og spennende.  Det er utenfor komfortsonen i endringsprosesser at vi vokser og utvikler oss. Vi må tørre å ta sjanser og å gå på trynet!

Viljen til å lykkes må være større enn frykten for å mislykkes!

Hva om vi gjør feil? Hva er det verste som kan skje? Uansett lærer vi garantert noe nytt! Ingen er perfekt, uansett!

  Lene Alexandra foredrag

  Bra nok!

  • “Bra nok!” vil bevege, inspirere og motivere deg. Foredraget handler om muligheten til å skape positive endringer i eget liv og snu ting til noe positivt, uansett hvor tungt og mørkt livet kan være til tider. Se muligheter fremfor hindringer.
  • Dette Lene Alexandra foredrag handler om ensomhet, tomhet, usikkerhet, liten selvtillit og følelsen av å ha ingen verdi, men også om mot til å tørre å ta sjanser og viktigheten av å finne sin indre styrke og tørre å være seg selv. Du velger selv hvem du vil være. Det finnes ingen fasit.
  • Lene Alexandra forteller om sine egne opplevelser fra tiden som glamourmodell, og reisen hun har vært på etter at hun i 2008 bestemte seg for å endre kurs i livet sitt. Hvordan kan du finne din styrke og hvordan kan vi akseptere oss selv som bra nok?
  • Alt avhenger av målet!

   Lene Alexandra tar gjerne imot innspill og skreddersyr foredrag på forespørsel, da hun alltid ønsker å tilpasse foredraget til kunden for å skape best mulig positiv vekst og endring.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Lene Alexandra

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Lene Alexandra