Lasting innhold ...

Nils Gunnar Lie

Nils Gunnar Lie

TV-personlighet bruker sine mange års erfaringer som journalist og programleder til å være konferansier og debattleder!

Nils Gunnar Lie er en norsk TV personlighet, med 40 års erfaring fra NRK og TV2.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nils Gunnar Lie har en lang og interessant karrière bak seg.

Lie ble ansatt i NRK i 1976 og startet i Dagsnytt radio. Fire år senere startet han som korrespondent for NRK København, før han i 1983 startet som reporter og programleder for Dagsrevyen TV. Han jobbet samtidig som programleder for debattprogrammet Antenne 10. Sammen med Hilde Hummelvoll var han programleder for FrokostTV vinteren 1989.

Etter 17 år i NRK gikk Lie over til TV2, og var med helt i oppstarten av den nye kanalen. Han fikk ansvaret for debattprogrammet Holmgang, hvor han var både redaktør og programleder i fem og et halvt år. Han var også innom den norske versjonen av Jeopardy! en kort periode.

I 1998 startet han som nyhetsanker på TV2 Nyhetene, og hadde base i Bergen i 7 år. Etter årene i Bergen flyttet han tilbake til Oslo og ble programleder for God Morgen Norge fra 2005-2012.

Fra 2012 har han vært livereporter på TV Nyhetene, hovedsakelig på Nyhetskanalen. Han har dekket alt, stort og smått, fra politikk, kultur og økonomi. Han har også vært medlem av Presselosjen i Stortinget og dekket regelmessig Spørretimen.

Etter 24 år i TV2 tok Lie sluttpakke i september 2016, og er nå en etterspurt konferansier og debattleder.

Konferansier Nils Gunnar Lie holder oppdrag på norsk.

  Konferansier Nils Gunnar Lie

  Lede konferanser

  • Med sine over 40 år fra NRK og TV2 har Nils Gunnar Lie god erfaring med å lose oss gjennom krevende og utfordrende temaer.
  • Gjennom sitt arbeide i TV har han møtt de fleste norske toppolitikere og mange bedriftsledere. Han kan sørge for trygg og god ledelse av enhver konferanse!

   

  Konferansier Nils Gunnar Lie

  Debattledelse

  • Dersom du ønsker en frisk og saklig debatt, er Nils Gunnar Lie mannen til å stole på. Med bakgrunn fra Antenne 10 i NRK og 6 år som leder for Holmgang på TV2, har han lang erfaring med å lede debatter.
  • Som debattleder har han tatt opp utallige temaer innen politikk, som helse, økonomi, distriktspolitikk, innvandring og miljø.
  • Han kan lede den lokale ulvedebatten,  han kan lede folkemøtet om sykehus om er truet av nedleggelse. Nils Gunnar er vant til å la folket møte makta.

   

  Konferansier Nils Gunnar Lie 

  Holmgang til kick-off!

  • Hva med å arrangere Holmgang med Nils Gunnar Lie i forbindelse med bedriftens Kick-off eller motivasjonsseminar?
  • La ulike synspunkt få bryne seg mot hverandre under trygg ledelse av en erfaren TV-personlighet. En forfriskende og annerledes måte å spre informasjon og inspirere medarbeiderne på.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Nils Gunnar Lie

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Nils Gunnar Lie