Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Bli inspirert til å komme ledende ut fra endringsprosesser

Nina Riibe

Nina Riibe

En dreven foredragsholder, debattleder, intervjuer og konferansier. Nina Riibe har mye erfaring som CFO og toppleder med en nærmere 30 års karrière i ulike bransjer.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Nina Riibe

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nina Riibe er dyktig i flere roller, og har en lang og variert karrière bak seg. De siste 30 årene har hun vært både CFO og hatt topplederstillinger i flere bedrifter. Dette gir henne en unik kompetanse innen sitt felt.

Et foredrag med Nina Riibe gir deg:

 • Gode råd om endringsprosesser og hvordan du kan gjøre dette til en fordel for din bedrift.
 • Kunnskap om en lederform med utgangspunkt i mellommenneskelige relasjoner.
 • Konkrete råd og verktøy for å forbedre produktivitet og effektivitet i din bedrift.

I løpet av sin karrière har Nina vært ansvarlig for og gjennomført flere snuoperasjoner både av kommersiell og kulturell karakter. I dag jobber Nina Riibe som partner i Considium Consulting Group med forretningsstrategi, resultatledelse, endringsprosesser, snuoperasjoner, salgsutvikling, kommunikasjon og lederutvikling.

Nina er en ekspert på endringsprosesser, endringsledelse og hvordan bedriften skal tilpasse seg «den nye normalen» etter en endringsprosess, slik at endringene blir bærekraftige over tid. Hun har en særdeles praktisk tilnærming som gjør at deltagerne får noen a-ha opplevelser og relevante og konkrete tips som kan inspirere og hjelpe. I tillegg er hun meget dyktig på hvordan man utvikler en prestasjonskultur innenfor salg, og god på praktisk kommersiell/salgstrening.

Nina har mye energi som hun gjerne deler med publikum. Hun har masse relevant erfaring og er rapp i replikken som engasjerer deltagerne.

Nina brenner for «Tett på ledelse» og vet at det skaper målbare merverdier over tid. Dette er et tema hun gjerne snakker om, og hvor hun også deler sine refleksjoner og erfaringer .

Nina Riibe startet sin karrière som revisor for Arthur Andersen. Hun har jobbet for bl. a. Offentlig helseforetak, Seagrams/Chivas Whisky, ISS Facility Services. De siste 20 årene har hun hatt sentrale lederroller i tjenesteytende sektor, i kunnskapsbedrifter, og de siste syv årene som CFO og CEO i Geelmuyden Kiese-systemet.

Vis foredrag med Nina Riibe

  Nina Riibe foredrag

  Inkluderende endringsprosess er en premiss for suksess

  • Mange av dagens arbeidsplasser går gjennom stadige endringsprosesser og forandringer. Dette er nyttig for å holde seg konkurransedyktig og moderne i et marked som også forandrer seg. Likevel er det ikke alltid lett å holde på suksessen etter å ha vært gjennom krevende endringsprosesser.
  • Nina Riibe har oppskriften for hvordan du kommer gjennom endringsprosesser og gjenstår som en like effektiv bedrift. Inkludering og et godt utgangspunkt for kommunikasjon er blant forutsetningene som legger grunnlaget for en god endringsprosess.

   

  Nina Riibe foredrag

  Lede fra hjertet – inspirere mennesker til å prestere det som var umulig

  • Nina Riibe har mye erfaring som leder som både CFO og fra topplederstillinger i flere bedrifter. Fra denne erfaringen har Nina skapt en metode for en lederform der hun søker å inspirere mennesker til å prestere bedre. Gjennom kommunikasjon og relasjonsbygging mener Nina at det er viktig å lære seg å kjenne sine medarbeidere for å kunne øke produktivitet.
  • I dette foredraget kommer Nine med sine råd for hvordan du kan oppnå dette forholdet mellom ledere og medarbeidere. Foredraget egner seg derfor både for ledergrupper og hele bedrifter med både ledere og medarbeidere.

   

  Nina Riibe foredrag

  Når det virkelig brenner – endringsledelse i praksis

  • Det er mange som snakker og skriver om endringsledelse i det offentlige rom, mange interessante teorier har blitt delt, men Nina har til gode å lese noe som beskriver om hva du praktisk bør foreta deg.
  • Nina har ikke lest flere hyllemeter av teori om dette, men hun har jobbet som leder og med endringsledelse i mer enn 20 år. Og det er DET hun vil snakke om, dele sine refleksjoner og erfaringer.

   

  Nina Riibe foredrag

  Medarbeiderskap i endringens tid, hva kan dette innebære dette for din bedrift?

  • Medarbeiderskap handler om hvordan vi forholder oss til arbeidsoppgavene, til arbeidskollegaene og til arbeidsgiveren.
  • Det finnes godt og dårlig medarbeiderskap, på samme måte som det finnes godt og dårlig lederskap. Godt medarbeiderskap er helt vesentlig for å oppnå mestring, yrkesstolthet og arbeidsglede.
  • I kampen om å få tilgang til de rette medarbeiderne og beholde de dyktigste, for å være en lønnsom bedrift som skaper konkurransekraft over tid, er godt medarbeiderskap det viktigste premisset.

   

  Nina Riibe foredrag

  Internkommunikasjon – hvordan bruke kommunikasjon som en katalysator for det du vil oppnå?

  • Forstår alle hva du mener, alltid? Opplever du at kommunikasjonen faktisk hjelper deg til å oppnå det du vil? Er du noen ganger usikker på hvordan du skal kommunisere et budskap? Vet ikke helt hvordan du skal få sagt det?
  • Kommunikasjon kan oppleves som vanskelig og utfordrende. Nina Riibe deler av sine refleksjoner, noen erfaringer og gir dere noen råd og tips som vil hjelpe dere og som dere vil få glede av.
Uforpliktende forespørsel på Nina Riibe

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Nina Riibe