Lasting innhold ...

Reidar Myrvang

Reidar Myrvang

Toppleder, artikkelforfatter, rådgiver/veileder, foredragsholder

Reidar Myrvang brukes til å rydde opp i problemorganisasjoner. Han jobber som rådgiver i organisasjoner som ønsker økt lønnsomhet gjennom sine menneskelige ressurser. Reidar holder foredrag innen temaene god og effektiv ledelse, og den overraskende sannheten om hva som motiverer oss!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Reidar Myrvang har 10 års erfaring som topp- og mellomleder fra bank- og finansbransjen. I dag er han daglig leder og eier av konsulentselskapet Lederrådgivning AS som jobber med å utvikle og trene ledere og medarbeidere i henhold til forskningsbasert (evidensbasert) kunnskap.

De siste årene har Reidar jobbet mye med endringsprosesser innenfor finansnæringen, nedbemanninger, ledercoaching, mentoring samt karrierèrådgivning. Han har stor interesse for mennesker og hva som driver oss frem til å bli den beste utgaven av oss selv.

Reidar har erfaring fra ulike lederstillinger innenfor bank- og finansbransjen. Han har tillegg utdannelse fra Handelshøyskolen BI Executive Master of Management med spesialisering innenfor HRM samt spesialisering innenfor leder- og medarbeiderutvikling i organisasjoner.

Reidar har forsket på utøvelsen av ulike lederstillinger innenfor et av Norges største finanskonsern. Han har også forsket på sammenhenger mellom støttende ledelse og opplevelsen av et mestringsklima i Norges største sparebankallianse.

I tillegg er Reidar sertifisert NLP Coach i henhold til internasjonale retningslinjer for sertifisering, og har bred erfaring fra å ha arbeidet innenfor sikkerhetspsykiatrien samt ulike lederstillinger innenfor varehandelsbransjen.

Reidar holder foredrag på norsk.

  Motivasjon:

  • Motivasjon som begrep
  • Ulike former for motivasjon
  • Hva er den beste motivasjon?
  • Sosiale og økonomiske relasjoner
  • Hva kan jeg legge vekt på for å motivere og skape de beste resultatene?
  • Motivasjon i team
  • Dagene etter..
  • Positiv psykologi og det å spille på styrker og følelser
Foredragsholdere relatert til