Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Tiltrekk deg de beste medarbeiderne

Svante Randlert

Svante Randlert

Svante Randler er forfatter og foredragsholder. Business & people advisor, ekspert på employer branding og hvordan skape en sterk merkevare eksternt.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Svante Randlert

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Forfatteren og foredragsholderen Svante Randler viser hvordan du rekrutterer, utvikler og motiverer riktig kompetanse for din virksomhet, både i dag og i fremtiden. Prosesser, idéer og forretningsmodeller er enkle å kopiere, ansatte som er kjernen i organisasjonen er uvurderlige. De driver virksomheten fremover og er en unik konkurransefaktor. Tilpass deg selv og ditt lederskap basert på endringene som skjer, for å jobbe i nåtiden for en bedre morgendag.

Derfor bør du bestille et foredrag med Svante Randlert:

  • Ta del i et inspirerende foredrag basert på Svante Randlerts egen bok “De 10 bud” som belyser temaer som bedriftskultur, ansatte og relasjoner.
  • Han gir deg konkrete tips til hvordan du får lojale og engasjerte medarbeidere ved å tiltrekke, rekruttere og utvikle de rette menneskene til din bedrift.
  • Finn den perfekte matchen mellom arbeidstakers og arbeidsgivers verdier.

Med et gjennomsnitt på over 120 foredrag i året er Svante Randlert en av Sveriges mest etterspurte foredragsholdere. Den nye boken «Drømmeledelse» (2020) understreker viktigheten av tilpasning og ledelse basert på stadig endring av samfunn, atferd, behov og teknologi. Hva du skal gjøre i dag for å prestere bedre i morgen, sammen.

Han er også forfatter av bestselgeren «Dream Employer» (2017) og en flittig ansatt konsulent innen rekruttering, HR, kompetanseheving, employer and staff branding.

I 2018 ble han nominert til pris i Årets speaker, i kategorien Gjennombrudd.

En enkelt inkompetent ansatt kan få deg til å bytte bank. Ett dårlig møte er nok – selv om det kan være 1000 andre motiverte og kompetente medarbeidere som jobber på samme arbeidsplass.

Svante Randlert er Business & people rådgiver ved suksessfulle Academic Work Sweden og har i mange år jobbet for å skape bedriftskulturer med lojale og engasjerte medarbeidere som tar vare på kundene. Han flytter fokus fra bare å beholde gode medarbeidere til å tiltrekke, rekruttere og utvikle de rette menneskene for akkurat din virksomhet. Det handler ikke lenger om lange merittlister, men om å finne den perfekte matchen mellom arbeidstakers og arbeidsgivers verdier.

Det er viktig å finne det som gjør virksomheten din unik. Å skrive stillingsannonser som fanger interessen til den rette målgruppen, et attraktivt omdømme blant kunder og ansatte. Svante Randlert gir konkrete tips til hvordan du bør gå frem.

Vis foredrag med Svante Randlert
Svante Randlert foredrag

De 10 bud

Svante er en av Nordens mest innleide foredragsholder når det gjelder å tiltrekke, engasjere og utvikle de riktige medarbeiderne på rett sted.
Gjennom årene har han hjulpet hundrevis av organisasjoner og tusenvis av ledere med å bli førstevalget for ansatte og kunder i morgen.

Dette er et inspirerende foredrag, basert på hans bok «Drømmearbeidsgiveren – De 10 bud som får ansatte til å plystre hele veien til jobb».

Dette handler budene om:
1. Ansatte – ditt unike konkurransefortrinn
2. Riktig kompetanse – sikre smidig digitalisering og kompetanse som ikke lar seg digitalisere
3. Relasjoner – verdifulle relasjoner
4. Mer kultur og tillit – mindre struktur, risikominimering og kontroll
5. Kommunikasjon – fakta informerer, følelser selger
6. Engasjement – fornøyd eller engasjert, lik eller elsk det du gjør
7. Utvikling – resultater vokser ettersom ansatte vokser
8. Ambassadører – dine ansatte er potensielle frivillige selgere
9. Konkurransefortrinn – hva gjør deg unik som arbeidsgiver?
10. Mål – mål for å forstå hvordan det går og hvor du skal, ikke for å sjekke hva som er gjort

Uforpliktende forespørsel på Svante Randlert

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Svante Randlert