Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Psykisk helse for arbeidsplassen

Jimmy Westerheim

Jimmy Westerheim

Grunnlegger av stiftelsen "The Human Aspect" gir deg unike og innsiktsfulle foredrag om psykisk helse.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Jimmy Westerheim

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Jimmy Westerheim er grunnlegger av stiftelsen “The Human Aspect”. Gjennom sitt arbeid innen ledelse, internasjonal business og entreprenørskap, har Jimmy utviklet unike og innsiktsfulle foredrag om mental helse, styrkebasert utvikling og hvordan håndtere stort press og stress.

Et foredrag med Jimmy Westerheim gir deg:

 • En engasjerende historie og unike erfaring, kombinert med det siste innen forskning.
 • Inspirasjon og konkrete verktøy til å takle dine utfordringer. 
 • Foredrag skreddersydd til dine behov.

I en alder av 13 år satt Jimmy i et tre i skogen og planla hvordan han skulle ta sitt eget liv. Fra det øyeblikket ble utfordringene hans både en byrde og superkraft. Herfra tok livet han på en reise verden over via idrettslinjen, forsvaret, kystvakten, internasjonal shipping og Leger Uten Grenser. Derfra tok han med seg et bredt spekter av erfaringer, men fortsatte å spørre seg hvorfor mental helse aldri var en del av samtalen.

Dermed ble The Human Aspect og Livserfaringsbiblioteket født i 2016. Der intervjuer han mennesker fra alle samfunnslag, som deler sine utfordringer, hvordan de overkom dem og verktøy de lærte underveis. Jimmy tar med seg deres erfaringer, så vel som sine egne, for å løfte frem mental helse og hvordan vi mennesker vokser på våre utfordringer.

I foredragene kombinerer Jimmy sin egen åpne, sårbare og ekte historie med det siste innen ledelsesteori, psykososial innsikt og forskning, med hans egen unike erfaringskompetanse fra de 3 sektorene han har jobbet i.

Med kompetanse fra toppidrett, Fredriksen-systemet og feltarbeid for Leger Uten Grenser før entreprenørlivet med The Human Aspect startet i 2016, står hans sårbarhet og åpenhet i sterk kontrast til hans bakgrunn. Det er denne kontrasten som bidrar til å bryte stigma knyttet til psykisk helse, og skaper det unike rommet for åpenhet og handling hos den enkelte, men også bedriften.

De siste årene har Jimmy spesialisert seg på skreddersydde foredrag for bedrifter i inn- og utland om psykisk helse på arbeidsplassen. Siden mars i fjor har han også bistått bedrifter med å håndtere arbeidshverdagen best mulig under covid med både fysiske og digitale foredrag.

Jimmy har inspirert og delt sin kunnskap med titusenvis av mennesker på noen av de største konferansene i Europa som TEDX, Innovasjonsuka i Oslo, Global Mobility Forum og i skoler på det europeiske, afrikanske og asiatiske kontinentet. Han deltar jevnlig på ekspertpaneler innen mental helse, entreprenørskap og ledelse, foreleser på BI og samarbeider med store virksomheter som Facebook og Mercer.

Jimmy Westerheims honorar går til stiftelsen hans, The Human Aspect.

Vis foredrag med Jimmy Westerheim
Jimmy Westerheim foredrag

Digital foredrag: Hvordan kan vi møte den hybride arbeidsplassen og skape en bærekraftig frihet?

 • Jimmy har lang erfaring med å lede hybride team fra internasjonal shipping og Leger Uten Grenser.
 • Han har både vært en del av og ledet team med en lokal og digital tilstedevære, men viktigst av alt har han erfart hvordan det kan gå galt.
 • Dette gjør han ekstra engasjert i hvordan vi kan bevege oss forbi disse utfordringene for å se hverandre når vi jobber på forskjellige steder.
 • Hans unike livshistorie og åpenhet er utgangspunktet til foredraget, kombinert med ny forskning, erfaringsbasert kunnskap og kjente teorier.
 • Foredraget kan skreddersys mot ledere eller i en bredere kontekst mot ansatte som del av verdens mentale helse uke i oktober.
Jimmy Westerheim foredrag

Hvordan lede dine ansatte ut av Covid-19 og inn i den nye fremtiden? gjennom ledelse

 • Koronapandemien har krevd endring i våre hverdagsrutiner og tvunget mange til å holde avstand fra nære og kjære. Dette har medført at behovet for å fostre god mental helse og skape et sterkt samhold på arbeidsplassen aldri har vært viktigere.
 • Ved å dele sin egen livshistorie, kombinert med innsikt fra over 600 kvalitative videointervjuer, skaper Jimmy en levende og pragmatisk læringsmulighet for alle trinn innen lederskap. Han kombinerer sin bakgrunn fra Leger Uten Grenser, internasjonal shipping, idrett og entreprenørskap med det nyeste innen forskning.
 • Ved å bruke sin egen bakgrunn og sårbarhet skaper Jimmy et åpent miljø for lytterne til foredraget. Det overordnede målet er å inspirere ledere til hvordan de kan håndtere koronakrisen på best mulig måte. Dette gjør han ved å skape det samme åpne miljøet innenfor deres team, som skaper rom for en arbeidsplass hvor den mental helsen til de ansatte kan blomstre. Samtidig som deres prestasjoner vokser i sin helhet og bidrar til å skape et sterkere samhold.
 • Dette foredraget er skreddersydd for ledere og managere som ønsker å snu denne krisen til en mulighet for selvutvikling og samhold blant de ansatte.
 • 55 min foredrag + 25 min Q&A
Jimmy Westerheim foredrag

Psykisk helse på arbeidsplassen

 • Koronapandemien har krevd endring i våre hverdagsrutiner og tvunget mange til å holde avstand fra nære og kjære. Dette har medført at behovet for å fostre god mental helse og skape et sterkt samhold på arbeidsplassen aldri har vært viktigere. 
 • Som Amy Edmondson understreker i sin bok The Fearless Organisation; «Å skape psykologisk trygghet på arbeidsplassen for læring, innovasjon og vekst er nøkkelen til suksess i den moderne økonomi.»
 • Jimmy skaper en god læringsmulighet for alle nivåer i bedriften, ved å kombinere sin egen brede livserfaring med innsikt fra over 650 kvalitative videointervjuer. Dette foredraget kan inspirere teamet ditt til å ta egen mental helse mer på alvor, gjennom å lære og nyttegjøre seg av de ressursene som er tilgjengelige i dem selv.
 •  Foredraget demonstrerer viktigheten av psykisk helse på arbeidsplassen som et sted for psykologisk trygghet, god personlig vekst, så vel som et sted man finner mestring når livet utfordrer.
 • 55 min foredrag + 25 min Q&A

Krise-ledelse & -håndtering

 • Koronaviruset har påvirket oss alle på måter vi aldri kunne ha forestilt oss. Etter en traumatisk hendelse som leder i Leger Uten Grenser, fikk Jimmy selv oppleve hvor mye et dedikert og inspirerende lederteam kan bidra med under en krise.
 • Han nyttiggjør sin erfaring med lederskap innen et bredt utvalg av forskjellige bransjer over en årrekke. Dette foredraget kombinere hans personlige historie med konkrete verktøy skreddersydd til deres team og bransje. Dette er kriseledelsestrening på høyeste nivå, som vil gjøre ledere og managere bedre rustet til å lede sine team eller bedrifter gjennom en krise.
 • Dette foredraget er skreddersydd for ledere og managere som ønsker å lede teamet sitt gjennom denne krisen og samtidig vokse som leder og person.
 • 55 min foredrag + 25 min Q&A
Uforpliktende forespørsel på Jimmy Westerheim

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Jimmy Westerheim