Lasting innhold ...

Karita Bekkemellem

Karita Bekkemellem

Faglig dyktig og erfaren foredragsholder. Få hjelp med strategi og lederskap for et mer effektivt arbeidsliv!

Hun har en fortid som likestillingsminister, barne- og familieminister og mangeårig stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet. Karita Bekkemellem er en imponerende foredragsholder med bred kompetanse fra næringsliv, politikk og eget liv.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Karita Bekkemellem er kjent for å ha vært en politiker med stor omtanke for alle ofre av sosial urettferdighet, en politiker som ikke var redd for ytre sine meninger.

Livet som rikspolitiker var imidlertid ikke så enkelt og i 2007 måtte hun gå av som minister. Dette forteller hun åpent og ærlig om i boken ”Mitt røde hjerte” som kom ut i 2009. Boken fikk mye oppmerksomhet, da hun blant annet kritiserer statsministerens lederstil. I denne boken forteller hun også åpenhjertelig om utfordringer i oppveksten med en far som var rusmisbruker. Karita er ikke redd for å dele egne erfaringer og er åpen om både oppturene og nedturene i foredragene sine.

I dag er Karita Bekkemellem administrerende direktør i Legemiddelindustriforeningen. I denne stillingen har hun fått bryne seg på en rekke utfordringer, blant annet i forhold til omdømme.

Book et innholdsrikt og interessant foredrag av en foredragsholder med en variert og spennende bakgrunn. Karita Bekkemellem er faglig dyktig og svært inspirerende, og hun holder foredrag innenfor flere spennende emner.

Karita Bekkemellem foredrag holdes på norsk.

 

  Karita Bekkemellem foredrag

  Karita Bekkemellem foredrag kan ta opp emner som:

  • Hvordan snu et negativt omdømme til å kunne bli en vinnersak – våger vi?
  • Medias makt. Hvordan «nå gjennom» til redaksjonene
  • Strategi og lederskap/teft, hvordan bygge allianser
  • Tenker vi for tradisjonelt?
  • Kvinner og ledelse
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Karita Bekkemellem