Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-02-blue

Få inspirasjon til å finne gleden i hverdagen og de små tingene

Simen Almås

Simen Almås

Ettertraktet og populær foredragsholder som har overlevd både en livstruende eksplosjonsulykke og tragedien på Utøya.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Simen Almås

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Simen Almås levde et alminnelig og vanlig liv helt til han den 6. August 2007 ble livstruende skadet i en eksplosjonsulykke. Han var da bare 13 år og hadde dårlige odds for å overleve. Etter flere dager i koma våknet han opp med omfattende fysiske og psykiske skader.

Et foredrag med Simen Almås gir deg:

 • En gripende historie som vil treffe publikum rett i hjertet.
 • Inspirasjon til å finne gleden i hverdagen og å gripe alle de små øyeblikkene.
 • Ettertraktet formidler med et svært viktig budskap.

Veien tilbake var vanskelig, men Simen Almås opparbeidet seg etterhvert noe han opplevde var det “riktige tankesettet”. Dette hjalp han med å komme tilbake på rett spor og til å takle motgangen han møtte underveis. Sakte, men sikkert, kom livet tilbake til normalen og gikk fremover. Alt så lyst ut for Simen, helt til sommeren 2011, da han deltok på sommerleiren på Utøya i juli.

Simen var en av de heldige som overlevde tragedien på Utøya. I dag bruker han sin livshistorie som grunnlag for foredragene han holder rundt omkring i Norge. Simen ønsker å inspirere og motivere andre til å leve til det fulleste, og til å ta vare på alle øyeblikkene i livene sine.

Simen er blitt en av landets mest ettertraktede og populære foredragsholdere innen livsglede og psykisk helse til tross for sin unge alder.

Vis foredrag med Simen Almås
Foredrag med Simen Almås

Endring i et positivt lys

 • Simen Almås mener at alt handler om perspektivet vi har på utfordringene og mulighetene foran oss. Dette foredraget er grunnlaget for Simens livshistorie. Han vil hjelpe deg med å sette liv ditt i perspektiv – fra hvordan du tenker, til hvordan du takler utfordringer og tar vare på de gode øyeblikkene.
 • Dette er Simens mest populære og etterspurte foredrag som får igjengående strålende kritikk.
Foredrag med Simen Almås

Forebygging av mobbing

 • Å forebygge mobbing er en prosess som krever samarbeid og samhold mellom voksne, barn og unge. Det krever at man har toleranse og respekt som grunnleggende verdier.
 • For mange ofre har fokus på forebygging ført til bedre trivsel og miljø. Det er en stor verdi bare i det å se resultater.
 • I dette foredraget bruker Simen Almås sine sterke historier for å få deg til å tenke, for å sette handlinger og ord i perspektiv.
 • De største bidragsyterne til at mobbing skjer er ikke utøverne selv, men de som står på sidelinjen og observer. Uansett om det gjelder barn eller voksne.
Foredrag med Simen Almås

Kommunikasjon, toleranse og respekt

 • For at kommunikasjon skal ha betydning og relevans bør den preges av gjensidig respekt og toleranse. Holdninger og menneskesyn har stor betydning for hvordan du kommuniserer med andre. Gjennom respekt for andre mennesker vil du skape trygghet rundt deg, og i toleranse ligger det at man respekterer ulikhetene som eksisterer mellom oss.
 • I dette foredraget tar Simen Almås for seg disse verdiene og hvorfor de er så viktige for mellommenneskelig kommunikasjon.
 • Uansett hvilken arbeidsplass du har – skole, bedrift eller offentlig – er du nødt til å kommunisere med andre.
Foredrag med Simen Almås

Å sette seg gode mål

 • Ofte ser man på jobben man gjør som den vanskeligste delen av å oppnå resultater, men målene man setter seg kan være like betydningsfulle for å finne motivasjonen til å gjennomføre noe.
 • Gode mål er godt forankret i virkeligheten og gjennomtenkte. Dersom et mål er uklart eller urealistisk kan det forhindre gode resultater, i stedet for å dyrke dem.
 • Å sette seg et godt mål handler om å kjenne sine egne evner, muligheter og ressurser, og å lage en plan man vil kunne gjennomføre.
 • I dette foredraget får du nøklene til å sette deg gode mål – og oppnå de resultatene du ønsker.
  Uforpliktende forespørsel på Simen Almås

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989

  Foredragsemner med Simen Almås