Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Lær av den unge foredragsholderen med en inspirerende livshistorie

Simen Almås

Simen Almås

Simen Almås holder inspirerende foredrag basert på sin livshistorie. Han er til tross for sine unge alder blitt en av Norges mest ettertraktede og populære foredragsholdere.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Simen Almås

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Simen Almås levde et alminnelig og vanlig liv helt til han den 6. August 2007 ble livstruende skadet i en eksplosjonsulykke. Han var da bare 13 år og hadde dårlige odds for å overleve. Etter flere dager i koma våknet han opp med omfattende fysiske og psykiske skader.

Veien tilbake var vanskelig, men Simen opparbeidet seg etterhvert noe han fant var det “riktige tankesettet”. Dette hjalp han komme tilbake på rett spor og takle motgangen han møtte underveis. Sakte, men sikkert, kom livet tilbake til normalen og gikk fremover. Alt så lyst ut for Simen, helt til sommeren 2011, da han deltok på sommerleiren på Utøya i juli.

Simen var en av de heldige som overlevde tragedien på Utøya. I dag bruker han sin livshistorie som grunnlag for foredragene han holder rundt omkring i Norge. Simen ønsker å inspirere og motivere andre til å leve til det fulleste, og ta vare på alle øyeblikkene i livene våre.

Simen er blitt en av landets mest ettertraktede og populære foredragsholdere innen livsglede og psykisk helse til tross for hans unge alder.

Vis foredrag med Simen Almås

  Simen Almås foredrag

  Endring i et positivt lys

  Simen Almås mener at alt handler om perspektivet vi har på utfordringer og muligheter vi har foran oss. I dette foredraget er grunnlaget livshistorien til Simen. Han vil hjelpe deg sette ditt liv i perspektiv, fra hvordan du tenker til hvordan du takler utfordringer, og hvordan du tar vare på de gode øyeblikkene.

  Dette er Simens mest populære og etterspurte foredrag med igjengående strålende kritikk.

   

  Simen Almås foredrag

  Forebygging av mobbing

  Å forebygge mobbing er en prosess som krever samarbeid og samhold mellom voksne, barn og unge. Det krever at man har toleranse og respekt som grunnleggende verdier. For mange offer har det å gjøre forebyggelse av mobbing til en viktig sak ført til bedre trivsel og miljø. Forebygging av mobbing er mulig om man jobber hardt – da vil man se gode resultater med hensyn til både mobbingen og annen antisosial atferd.

  I dette foredraget bruker Simen Almås sterke historier for å få deg til å tenke. For Simen er det viktig å sette handlinger og ord i perspektiv – forebygging av mobbing krever at handlinger gjennomføres, ikke bare snakkes om. De største bidragsyterne til at mobbing skjer er ikke utøverne selv, men de som står på sidelinjen og observer, uansett om det gjelder barn eller voksne.

   

  Simen Almås foredrag

  Kommunikasjon, toleranse og respekt

  For at kommunikasjon skal ha en betydning og relevans bør den preges av gjensidig respekt og toleranse. Holdninger og menneskesyn har stor betydning for hvordan du kommuniserer med andre. Gjennom respekt for andre mennesker vil andre føle seg trygge til å være seg selv rundt deg. I toleranse ligger det at man respekterer ulikhetene som eksisterer mellom mennesker, i for eksempel religioner, livsstiler og meninger.

  I dette foredraget tar Simen Almås for seg disse verdiene og hvorfor de er så viktig for mellommenneskelig kommunikasjon. Uansett hvilken arbeidsplass du har – skole, bedrift eller offentlig – vil du måtte kommunisere med andre mennesker. Da er det spesielt viktig å kunne tilpasse seg ulike situasjoner med ulike personer og alltid være åpen for andre menneskers perspektiv.

   

  Simen Almås foredrag

  Hvordan styrke din livskvalitet

  Å forbedre livskvaliteten er et utbredt ønske og et tema i svært mange foredrag. Det høres enkelt ut, men faktumet er slik at hva som er god livskvalitet vil variere svært fra menneske til menneske. Vi er alle forskjellige, og det som gleder en person trenger slett ikke glede en annen. Dette kommer av at mennesker har ulike behov.

  De mest vanlige kriteriene for god livskvalitet kjennes som tilfredshet med tilværelsen, et godt forhold til sine nærmeste, trivsel i arbeid, glede ved fritid og mulighet til fysisk og psykisk utfoldelse. I dette foredraget vil Simen Almås hjelpe deg finne ut hva dine viktigste behov er. Her vil du kunne gjøre deg noen tanker om hva som gir deg glede og mening i livet. Svarene dine trenger ikke, og bør kanskje ikke, være de samme som nestemann. Slik vil dette foredraget gi deg en verdi du vil ha stor nytte av i hverdagen, også i det langsiktige.

   

  Simen Almås foredrag

  Å sette seg gode mål

  Ofte ser man på arbeidet som det vanskeligste med å oppnå resultater, men målene man setter seg kan være like betydningsfulle for å finne motivasjon til å gjennomføre noe. Målene man setter seg må være godt forankret i virkeligheten og gjennomtenkte. Dersom et mål er uklart eller urealistisk kan det forhindre gode resultater i stedet for å dyrke det. Å sette seg et godt mål handler om å kjenne sine egne evner, muligheter og ressurser, og lage en plan man vil kunne gjennomføre.

Uforpliktende forespørsel på Simen Almås

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Simen Almås