Lasting innhold ...

Solfrid Flateby

Solfrid Flateby

Toppleder og ledermentor med bakgrunn som allmenlærer og spesialpedagog og innen psykologi og kommunikasjon!

Solfrid Flateby har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, og har jobbet i både offentlig og privat sektor. Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Solfrid Flateby har nærmere 20 års erfaring som konserndirektør HR, kultur og kommunikasjon for større norske selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche).

I tillegg til å være utdannet allmenlærer og spesialpedagog, har hun utdannelse i psykologi, ledelse og kommunikasjon, og har vært rådgiver og mentor for toppledere både i offentlig og privat sektor. Hun har bygget opp flere salgsskoler, leder- og verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år.

Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24. Hun ble også kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010. Hun mottok ”Award of Commitment” i 2007 for planverk og arbeid med krisehåndtering fra Coca-Cola Worldwide (Incident Management & Crisis Resolution). Hun vant Sponsorprisen for intern utnyttelse for Reitangruppen sitt samarbeid med organisasjonen MOT (Mot til å ta egne valg) i 2008.

I 2008 fikk hun personlig utmerkelse for arbeid med integrering og mangfold av 14. august-komiteen i Norge, sammen med bl.a. HKH Kronprinsesse Mette Marit og Dronning Rania av Jordan. Hun ble tildelt GULLKORN-prisen i 2010 for PR- og kommunikasjonsarbeidet med ’Lederkåring 2010’.

Solfrid Flateby foredrag formidles med energi, kunnskap og humor! Solfrid har en spesiell evne til å skape engasjement i salen. Hennes store erfaring fra lederrollen, kunnskapen om hva som påvirker mennesker og innsikten i samfunnsutviklingens påvirkning på norsk arbeidsliv, gjør at foredragene hennes er relevante, tydelige og lett relaterbare til egen hverdag.

Et Solfrid Flateby foredrag passer til deg som trenger energi, motivasjon og inspirasjon til, eller å skape et ønske om endring for medarbeidere eller ledere!

Solfrid Flateby foredrag kan holdes foredrag på norsk og engelsk.

  Solfrid Flateby foredrag

  Solfrid Flateby foredrag kan handle følgende emner:

  • Verdibasert ledelse: ”Hva er verdibasert ledelse, hvordan gjør vi det?”
  • Ledelse: ”Hva er god ledelse, hvordan gjør vi det?”
  • Motivasjon: ”Den beste utgaven av meg”
  • Inspirasjon: ”Om å være litt forelska”
  • Endringsledelse: ”Hva skal til for å skape endring, og hvordan gjør vi det?”

   

  Solfrid Flateby foredrag

  Konferansier, debattleder og ordstyrer

  • Solfrid kan bookes som konferansier, debattleder og ordstyrer

   

  Solfrid Flateby foredrag

  Workshops

  • Solfrid holder workshops om temaer som salg, service, ledelse etc
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Solfrid Flateby

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Solfrid Flateby