Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Dersom dere trenger energi, inspirasjon og motivasjon eller skape et ønske om endring

Solfrid Flateby

Solfrid Flateby

Toppleder, ledermentor, allmenlærer og spesialpedagog med utdannelse i psykologi, ledelse og kommunikasjon.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Solfrid Flateby kom som et fyrverkeri inn på vårt lederseminar og med sin herlige personlighet spredde hun god energi og latter til alle i salen. I tillegg hadde hun mange gode og konkrete innspill i forhold til hvordan våre ledere kan bedre arbeidsmiljø og øke motivasjon blant sine ansatte samt at hun var inspirerende å høre på. Anbefales!"

Kirsti Tangen-Fosser, Kommunikasjonsansvar - Oslo universitetssykehus, Oslo sykehusservice Vis alle referanser

Et foredrag med Solfrid Flateby gir deg:

 • Prisvinnende leder med bred erfaring innen HR og kommunikasjon.
 • Formidler som blåser nytt liv, energi og engasjement i publikum.
 • Konkret og tydelig budskap som virkelig treffer folk.
Uforpliktende forespørsel på Solfrid Flateby

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Solfrid

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Solfrid Flateby har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, og har jobbet i både offentlig og privat sektor. Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.

Et foredrag med Solfrid Flateby gir deg:

 • Prisvinnende leder med bred erfaring innen HR og kommunikasjon.
 • Formidler som blåser nytt liv, energi og engasjement i publikum.
 • Konkret og tydelig budskap som virkelig treffer folk.

Solfrid Flateby har nærmere 20 års erfaring som konserndirektør HR, kultur og kommunikasjon for større norske selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche).

I tillegg til å være utdannet allmenlærer og spesialpedagog, har hun utdannelse i psykologi, ledelse og kommunikasjon, og har vært rådgiver og mentor for toppledere både i offentlig og privat sektor. Hun har bygget opp flere salgsskoler, leder- og verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år.

Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24. Hun ble også kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010. Hun mottok ”Award of Commitment” i 2007 for planverk og arbeid med krisehåndtering fra Coca-Cola Worldwide (Incident Management & Crisis Resolution). Hun vant Sponsorprisen for intern utnyttelse for Reitangruppen sitt samarbeid med organisasjonen MOT (Mot til å ta egne valg) i 2008.

I 2008 fikk hun personlig utmerkelse for arbeid med integrering og mangfold av 14. august-komiteen i Norge, sammen med bl.a. HKH Kronprinsesse Mette Marit og Dronning Rania av Jordan. Hun ble tildelt GULLKORN-prisen i 2010 for PR- og kommunikasjonsarbeidet med ’Lederkåring 2010’.

Solfrid Flateby foredrag formidles med energi, kunnskap og humor! Solfrid har en spesiell evne til å skape engasjement i salen. Hennes store erfaring fra lederrollen, kunnskapen om hva som påvirker mennesker og innsikten i samfunnsutviklingens påvirkning på norsk arbeidsliv, gjør at foredragene hennes er relevante, tydelige og lett relaterbare til egen hverdag.

Et Solfrid Flateby foredrag passer til deg som trenger energi, motivasjon og inspirasjon til, eller å skape et ønske om endring for medarbeidere eller ledere!

Solfrid Flateby foredrag kan holdes foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Solfrid Flateby

  Solfrid Flateby foredrag

  Solfrid Flateby foredrag kan handle følgende emner:

  • Verdibasert ledelse: ”Hva er verdibasert ledelse, hvordan gjør vi det?”
  • Ledelse: ”Hva er god ledelse, hvordan gjør vi det?”
  • Motivasjon: ”Den beste utgaven av meg”
  • Inspirasjon: ”Om å være litt forelska”
  • Endringsledelse: ”Hva skal til for å skape endring, og hvordan gjør vi det?”

   

  Solfrid Flateby foredrag

  Konferansier, debattleder og ordstyrer

  • Solfrid kan bookes som konferansier, debattleder og ordstyrer

   

  Solfrid Flateby foredrag

  Workshops

  • Solfrid holder workshops om temaer som salg, service, ledelse etc
Solfrid Flateby foredrag

Solfrid Flateby foredrag

Vis foredrag med Solfrid Flateby

Referanser

"Det er få mennesker som kan engasjere en forsamling som Solfrid Flateby. Hennes engasjement er ekte og fremføres i en ærlig og underholdene stil. Erfaringer hun deler fra jobb og privatliv får meg til å reflektere både som medmenneske, kollega og leder. Jeg har opplevd Solfrid på ulike arenaer, store og små forsamlinger. Hun har, uten unntak klart å skape denne sterke forbindelsen mellom seg selv og publikum. Fra første minutt. Etter en time med Solfrid føler jeg meg alltid litt gladere og litt klokere"

Dag Arne Kristensen

Finansforbundet

"Solfrid Flateby var konferansier på vårt seminar for næringslivet og kommuner i Nedre Romerike. Hun har en fantastisk evne til å sy sammen de forskjellige foredragene, hvor hun også bruker personlig erfaring kombinert med innspill som vitner om meget god research. Hennes engasjerende fortellerevne er raus, troverdig og hun har gode innslag av en herlig humor. Vi fikk også veldig bra tilbakemelding fra deltakere, hun anbefales!"

Camilla Håltem, Næringssjef

Lørenskog kommune

Hei Solfrid. Takk for sist, vi er utrolig fornøyd med ditt bidrag. Vi har fått masse positive tilbakemeldinger fra kundene, bla. dette: "Takk for sist. Det var en veldig fin forestilling og jeg koste meg stort. Solfrid Flateby som hadde foredraget i forkant var bare helt TOPP, mange tips å ta med seg. Slike "gaver" fra OBOS setter jeg stor pris på. Nok en gang, tusen takk."

Laila Grymyr, Kursansvarlig

OBOS

Det har vore veldig mange positive tilbakemeldingar, og Solfrid med sitt innlegg har blitt nemnt av veldig mange som eit av høgdepunkta på dagen. Solfrid traff godt, og ga oss både inspirasjon, motivasjon og litt å tenke på. Tusen takk.

Ingebjørg Rønning

Kongsberg Maritime AS

"Solfrid Flateby er en drivende dyktig foredragsholder, som tar rommet umiddelbart med sin positive og smittende energi. Hun har imponerende faglig tyngde, er inkluderende, har en sterk tilstedeværelse, er troverdig og tydelig i sin kommunikasjon. Hun er trygg og bestandig godt forberedt, og hun evner å improvisere alt etter publikumet hun møter. Hun stråler i sitt møte med deltakere, og når frem med sitt viktige budskap i spedd humor. Hun er uredd, underholdene og treffer publikum og engasjere dem. Hun er et herlig fyrverkeri på scenen. Raus, dønn ærlig og en som en virkelig byr på seg selv. Energien smitter over, og ærligheten gjør at vi kjenner oss hjemme i det budskap som gis. Alle bør oppleve Solfrid, alle burde lytte til henne. Hun er en klok, ærlig og unik stemme. Jeg anbefaler henne på det sterkeste!"

Benja Stig Fagerland, Høgskolelektor, forfatter og int. foredragsholder

Privatperson

«Solfrid hadde god forretningsforståelse og forstod raskt våre problemstillinger. Hun stilte mange spørsmål og hentet inn grunnlag for å kunne tilpasse vinklinger og innhold i sitt foredrag ut fra vår arbeidshverdag. Jeg opplevde Solfrid som veldig profesjonell, som raskt fikk oversikt over våre utfordringer. Solfrid leverte et fyrverkeri av et foredrag, der hun med kraft og entusiasme tok våre medarbeidere og deres hverdag på kornet. Hennes vinklinger krydret hun hele tiden med historier og morsomheter, som satte ekstra spiss på budskapet. Det var ingen dødpunkter gjennom hele foredraget og mine medarbeidere reagerte med applaus spontant mange ganger, i tillegg til at de avsluttet med stående applaus. Medarbeiderne snakker ofte om Solfrid, når de diskuterer våre fellessamlinger. Jeg vil sitere Samaranch; «Best ever.»”

Ottar Sefland

IF

"Solfrid Flateby holdt foredrag for 400 rektorer, inspektører og lærere på vårt seminar, og fikk evalueringsscore 5,8 av 6,0. Det sier sitt."

Tommy Bottenvik, Trivselsleder/Lærervikaren.no

Lærervikaren.no

"Solfrid holder inspirerende og motiverende foredrag. Hun er engasjerende, og tør å by på seg selv. Selve foredraget tar utgangspunkt i hva du kan gjøre med egen hverdag og hvordan du møter mennesker. Til stor ettertanke. Solfrid laget også oppgaver vi fikk i etterkant, som ga stort engasjement. Det ble en god diskusjon om hva vi ønsker å bli bedre på hos oss. Vi håper på å kunne bruke Solfrid ved flere anledninger."

Pål Thomas Kvil

Moelven Wood AS

"Særdeles artig foredrag, med mange alvorlige temaer i ”undertonene”. Har hørt Solfrid to ganger, og man kan ikke unngå å bli revet med på «reisen». Hvis man evner å lese mellom linjene på humoren, så ligger det mange sannheter der som vi alle burde ta opp til kritisk vurdering av og til. Jeg har vel sjelden ledd så mye som jeg gjorde der jeg satt og hørte på. Alt i alt en fantastisk opplevelse å være til stede under Flatebys seanser. Terningkast 6."

Tone Ridderseth

DNB

"Jeg har hatt gledet av å jobbe med Solfrid Flateby og høre flere av hennes foredrag. Solfrid er en fantastisk person å samtale med, og hun er rivende dyktig på scenen. Hennes foredrag treffer deg, og får deg til å reflektere gjennom din hverdag og hva du kan bidra med. De jeg hadde med på et par av hennes foredrag var alle ledere, og de brukte flere av hennes sitater, setninger og bilder i ettertid i jobben som ledere og i samarbeid med sine medarbeidere. Solfrid får til noe spesielt med sine foredrag som er relevante til hver og en sin hverdag - de er treffende! For meg personlig har det vært utviklende hver gang, enten det har vært innlegg eller annet samarbeid."

Per Åge Dahl, Regionsdirektør

REMA 1000

"En glimrende foredragsholder. Solfrid treffer nerven i oss alle. Skaper energi og troen på at alt er mulig. Med humor, tydelighet, samt at hun utfordrer, skaper Solfrid stort engasjement i salen. Hun er et fyrverkeri på scenen."

Frank Angelvik, administrerende direktør

Kremmerhuset

"Jeg har hatt gleden av å høre hennes foredrag flere ganger, både for større og mindre grupper. Solfrid er unik! Hun har en sterk og ekte tilstedeværelse. Hun snakker om det å være leder med utgangspunkt i egen ledererfaring i kombinasjon med teori og forskning på en måte som gjør at jeg som tilhører i salen opplever at hun snakker til meg, om meg – det er morsomt, relevant og nyttig – hver gang! Noe som har slått meg hver gang Solfrid er ferdig med sitt innlegg, er at flere ønsker å snakke med henne. Jeg tenker at det er fordi hun snakker om viktige og ofte krevende tema på en måte som gjør at man som tilhører blir sett, forstått og anerkjent."

Øivind Bjørnson, partner / grunder

Bjørnson Organisasjonspsykologene

"Engasjerende og ærlig foredrag, som viste seg å være midt i blinken for ansatte og ledere i våre butikker. Solfrid ga oss et godt mentalt verktøy å jobbe med når det gjelder yrkesmessige relasjoner, vinklet på en profesjonell og artig måte. For oss er det viktig å fremheve våre verdier, og her fikk vi god innføring i hvordan vi skal mestre det i en ellers hektisk hverdag."

Ann Kathrin Johansen

Euronics Nordic

"Solfrid Flateby kom som et fyrverkeri inn på vårt lederseminar og med sin herlige personlighet spredde hun god energi og latter til alle i salen. I tillegg hadde hun mange gode og konkrete innspill i forhold til hvordan våre ledere kan bedre arbeidsmiljø og øke motivasjon blant sine ansatte samt at hun var inspirerende å høre på. Anbefales!"

Kirsti Tangen-Fosser, Kommunikasjonsansvar

Oslo universitetssykehus, Oslo sykehusservice

"Inspirerende og bra! Flott formidlingsevne!"

Line Gustavsen, Senterleder

Jessheim Storsenter Senterforening

Tusen takk for et strålende bidrag til vår samling. I tillegg til betydelig kompetanse og erfaringer som gir troverdighet er du er en rå formidler, og salen følte akkurat passe på en liten klump i magen knyttet til eget lederskap – med en smil om munnen – helt perfekt!

Adm.dir, Marius Myhre

Widerøe Ground Handling AS

"Et fantastisk foredrag som vi lever lenge på!"

Gro Collett, Senterdirektør

Thon Ski AS/Ski Storsenter
Uforpliktende forespørsel på Solfrid Flateby

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Solfrid Flateby
Solfrid Flateby

4.75 ut av 5 stjerner

"Solfrid Flateby kom som et fyrverkeri inn på vårt lederseminar og med sin herlige personlighet spredde hun god energi og latter til alle i salen. I tillegg hadde hun mange gode og konkrete innspill i forhold til hvordan våre ledere kan bedre arbeidsmiljø og øke motivasjon blant sine ansatte samt at hun var inspirerende å høre på. Anbefales!"

Kirsti Tangen-Fosser, Kommunikasjonsansvar - Oslo universitetssykehus, Oslo sykehusservice Vis alle referanser

Foredragsemner med Solfrid Flateby